Νίκη στις λεπτομέρειες για Κύργιο

Στο Νο64 της παγκόσμιας κατάταξης έχει πέσει ο Νικ Κύργιος που βλέπει το Delray Beach Open ως μια ευκαιρία για ανάκαμψη

Ξεκίνησε η δράση στην παραλία της Φλόριντα, με τον Νικ Κύργιο να πρωταγωνιστεί στην πρεμιέρα της Δευτέρας.

Ο 23 άσος, αναδείχθηκε νικητής στην Αυστραλέζικη μονομαχία με το Νο5 του ταμπλό, Τζον Μίλμαν, επικρατώντας πολύ δύσκολα του συμπατριώτη του με 6-4, 6-7(1), 7-6(4) μετά από δυό ώρες αμφίρροπης μονομαχίας.

Από το Νο64,

πλέον, της ATP ο Κύργιος πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν (2-2) και θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Κάρλοβιτς-Άλμποτ στη φάση των “16”.

“Το σερβίς παραμένει ο σύμμαχός μου σε παιχνίδια τέτοιου τύπου. Ευτυχώς για μένα. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο ματς. Ο Τζον είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και πολύ καλός μου φίλος οπότε χαίρομαι που κατάφερα να κερδίσω” είπε ο Κύργιος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά, μετά τον αποκλεισμό του στον 1ο γύρο του Australian Open απ’τον Μίλος Ράονιτς.

Την πρόκριση για το 2ο γύρο του Delray Beach Open, εξασφάλισε και ο Ντένις Ίστομιν με νίκη 7-6(5), 6-2 επί του Φελισιάνο Λόπεζ αλλά και οι Λούκας Λάτσκο, Λόιντ Χάρις.

Την Τρίτη θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο ATP Tour, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ο οποίος θα επιστρέψει για πρώτη φορά μετά το Shanghai Masters τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Πύργος του Ταντίλ θα αντιμετωπίσει τον Γιοσιχίτο Νισιόκα για τον 1ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Νίκη στις λεπτομέρειες για Κύργιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα