Νέα ακαδημία ο Μουράτογλου στο Ντουμπάι

Η Ακαδημία Πάτρικ Μουράτογλου και ο ξενοδοχειακός όμιλος Jumeriah ανακοίνωσαν την έναρξη λειτουργίας του “Κέντρου Τένις Μουράτογλου” στο Ντουμπάι. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για τη διεθνοποίηση της Ακαδημίας του προπονητή της Σερίνα Γουίλιαμς.

Είναι ένα εξαιρετικό μέρος όπου ο Ρότζερ Φέντερερ πραγματοποιεί τακτικά την προετοιμασία του. Διαθέτει έντεκα γήπεδα στους πρόποδες ενός ιδιαίτερα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι. Από τις 10 Δεκεμβρίου, ο χώρος αυτός έχει μετονομαστεί σε “Κέντρο Τένις Μουράτογλου Jumeriah”.

“Νομίζω

ότι είμαστε περισσότερο από έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε το επόμενο βήμα και να μοιράσουμε το πάθος και την τεχνογνωσία μας σε όλο τον κόσμο”, ανέφερε ο Πάτρικ Μουράτογλου σε δήλωσή του. “Το Κέντρο Τένις Μουράτογλου Jumeirah στο Ντουμπάι είναι το πρώτο από τα πολλά που έρχονται και είμαστε υπερήφανοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με τον όμιλο Jumeirah”.

Οι προπονητές που έχουν εκπαιδευτεί στη μέθοδο Μουράτογλου θα προσφέρουν στους επισκέπτες του πολυτελούς ξενοδοχείου Jumeriah, αλλά και στον τοπικό πληθυσμό εξατομικευμένα μαθήματα, εμπνευσμένα από τις μεθόδους που έχουν αποδείξει την αξία τους και ακολουθούνται από αστέρες του τένις, όπως η Σερίνα Γουίλιαμς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Κόκο Γκόφ και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Το κέντρο επίσης θα λειτουργεί ως προπονητική βάση, για ορισμένες εκ των κορυφαίων αθλητριών του κόσμου, όπως η Μπιάνκα Αντρεέσκου, η Αναστασία Παυλιουτσένκοβα, η Κριστίνα Μλάντενοβιτς και η Φιόνα Φέρο.

Χωρίς καμία αμφιβολία, αυτό το πρώτο κέντρο θα γίνει το σημείο αναφοράς για υψηλού επιπέδου προπόνηση τένις στη Μέση Ανατολή, με τον ίδιο τρόπο που η Ακαδημία Μουράτογλου ηγείται στην ελίτ της βιομηχανίας του τένις στην Ευρώπη για πάνω από 20 χρόνια και έχει διαμορφώσει μερικά από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του κόσμου.

Η Ακαδημία Μουράτογλου υπήρξε μια εξαιρετική προπονητική βάση για μένα και την οικογένειά μου και μου αρέσει πολύ να προπονούμαι εκεί εδώ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Πάτρικ και η ομάδα του θα είναι επιτυχημένοι οπουδήποτε εφαρμόζουν τη μεθοδολογία τους, σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου του κέντρου και το βέλτιστο περιβάλλον προπόνησης, το καθιστούν μια ελκυστική τοποθεσία για την προετοιμασία των αθλητών.

Γιάννης Μαύρος 

The post Νέα ακαδημία ο Μουράτογλου στο Ντουμπάι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα