Ναδάλ-Τζόκοβιτς εν δράσει την πρώτη μέρα του ATP Cup!

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ φιγουράρουν στο πρόγραμμα της 1ης μέρας του ATP Cup που ξεκινά στις 2 Φεβρουαρίου!

Μία φοβερή εβδομάδα τένις μας περιμένει σε λίγες μέρες στην Αυστραλία!

Η δράση επιτέλους ξεκινά μετά την αρχική εβδομάδα σε Αττάλεια και Delray Beach και το ATP Cup έχει συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των κορυφαίων τενιστών και υπόσχεται ανεπανάληπτο θέαμα!

Και από

την πρώτη μέρα αγώνων, το πρόγραμμα είναι συναρπαστικό καθώς θα δούμε να αγωνίζονται, για πρώτη φορά φέτος, οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ραφαέλ Ναδάλ, Ντομινίκ Τιμ και Ντανίλ Μεντβέντεφ!

Η κάτοχος του τίτλου, Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξεκινήσει την Day Session κόντρα στον Καναδά, οπότε και θα δούμε, όπως και πέρσι, τη μάχη του Σέρβου θρύλου με τον Ντένις Σαποβάλοφ στη Rod Laver Arena.

Στο πρωινό πρόγραμμα θα απολαύσουμε και την Αυστρία του Ντομινίκ Τιμ που θα αγωνιστεί κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι σε ένα επίσης άκρως ενδιαφέρον ματς!

Το βράδυ έχουμε το “κυρίως γεύμα” της δράσης και την σούπερ αναμέτρηση του Ραφαέλ Ναδάλ με τον Άλεξ Ντε Μινόρ (επίσης remake της περσινής τους αναμέτρησης) με την Ισπανία να κοντράρεται με την Αυστραλία ενώ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία παίζοντας με την Αργεντινή και τον Ντιέγο Σβάρτσμαν!

Η Ελλάδα του Στέφανου Τσιτσιπά μπαίνει στη δράση την 2η μέρα αγώνων κόντρα στην Αυστραλία με τον Έλληνα τενίστα να αγωνίζεται κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ και τον Μιχάλη Περβολαράκη κόντρα στον Τζον Μίλμαν.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ-Τζόκοβιτς εν δράσει την πρώτη μέρα του ATP Cup! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα