Ναδάλ-Τιμ: ένα βήμα πριν την τιτανομαχία τους! – VIDEO

Ραφαέλ Ναδάλ και Ντομινίκ Τιμ ρίχνονται στη μάχη των προημιτελικών του Ρολάν Γκαρός, ένα βήμα πριν μια ενδεχόμενη μεταξύ τους τιτανομαχία στα ημιτελικά!

Πέρσι και πρόπερσι συναντήθηκαν στον τελικό του Ρολάν Γκαρός με νικητή βέβαια τον Ραφαέλ Ναδάλ, φέτος όμως βρίσκονται στην ίδια πλευρά του ταμπλό και συναντιούνται στους “4” της διοργάνωσης.

Δύο ματς απομένουν για το πολυαναμενόμενο ζευγάρι των ημιτελικών της διοργάνωσης που είναι η τιτανομαχία Ναδάλ-Τιμ αλλά προηγούνται τα προημιτελικά και μερικά επικίνδυνα

εμπόδια ειδικά στην περίπτωση του Αυστριακού.

Είδαμε άλλωστε ότι πέρασε τα πάνδεινα από τον Ούγκο Γκαστόν στον 4ο γύρο με τον wild card Γάλλο να τον ωθεί σε πέντε σετ ενώ τώρα τον περιμένει ο κολλητός του φίλος και άριστος χωματάς, Ντιέγο Σβάρτσμαν (16:00 GR).

Πρόκειται για δύο κολλητούς φίλους που θα χρειαστεί να βάλουν την φιλία τους στην άκρη σε έναν άκρως ενδιαφέροντα προημιτελικό όπου ο βραχύσωμος Αργεντινός μόνο ξεγραμμένος δεν πρέπει να θεωρείται.

‘Αλλωστε, είναι ο άνθρωπος που απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ από τη Ρώμη και θέλει το βήμα παραπάνω στο Παρίσι κυνηγώντας την πρώτη του πρόκριση στους “4” ενός Major.

Ο Τιμ έδειξε σημάδια αδυναμίας και κούρασης κόντρα στον Γκαστόν και αυτά θα χρειαστεί να εκμεταλλευτεί ο Σβάρτσμαν που παίζει τρομερό τένις σε όλη τη διοργάνωση.

Οι δυο τους έχουν παίξει οκτώ φορές στο παρελθόν, μοιρασμένες σε χώμα και σκληρή επιφάνεια με τον Τιμ να προηγείται με 6-2 αλλά οι περισσότεροι αγώνες τους ήταν αμφίρροποι με εκατέρωθεν κερδισμένα σετ.

Με όλα τα ματς της μέρας στα μονά να διεξάγονται στο κεντρικό κορτ, ο Ραφαέλ Ναδάλ αναμένεται να μπει στο κορτ περίπου στις 20:00 GR στην πρώτη του βραδινή εξόρμηση στο Παρίσι.

Θεωρητικά, αυτό δεν βολεύει τον Ράφα που προτιμά τις ξηρές συνθήκες της μέρας αλλά με ρεκόρ 97-2 στο Ρολάν Γκαρός, μάλλον δεν παίζει και μεγάλη σημασία αυτό!

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε έναν ενδιαφέροντα αγώνα κόντρα στον τρομερό Ιταλό Γιανίκ Σίνερ!

Όπως και ο Ράφα το μακρινό 2005, έτσι και ο Σίνερ, στο ντεμπούτο του στο Ρολάν Γκαρός έχει φτάσει στα προημιτελικά, σε ηλικία μόλις 19 ετών, και αυτό τα λέει όλα.

Εχει μια τρομερή πρόκληση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον καλύτερο όλων στο χώμα και όλος ο κόσμος περιμένει να δει τον Ιταλό να δυσκολεύει όσο μπορεί τον Ράφα.

Μεσολαβούν δύο προημιτελικοί αλλά και ο ένας αγώνας των γυναικών για τον 4ο γύρο που δεν ξεκίνησε την Δευτέρα λόγω βροχής.

Μιλάμε για το ματς Τζαμπέρ-Κόλινς που ανοίγει το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ στις 12:00 GR πριν αρχίσουν οι πρώτοι προημιτελικοί Σβιτολίνα-Ποντορόσκα (14:00 GR) και Σβιάτεκ-Τρεβιζάν (18:00 GR).

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ-Τιμ: ένα βήμα πριν την τιτανομαχία τους! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα