Ναδάλ: “Μου στοίχισαν τα λάθη στο tie break” – VIDEO

Λυπημένος, το δίχως άλλο, αλλά και απίστευτα ταπεινός μετά από μια τόσο σκληρή ήττα, ο Ραφαέλ Ναδάλ συνεχάρη πολλές φορές τον νικητή Στέφανο Τσιτσιπά και στάθηκε στα δικά του λάθη που του στοίχισαν μια άλλη εξέλιξη στον αγώνα.

Η ταπεινότητα ενός φοβερού πρωταθλητή σε όλο της το μεγαλείο ήταν η συνέντευξη τύπου του Ραφαέλ Ναδάλ μετά την πολύ “σκληρή” ήττα που υπέστη από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον προημιτελικό γύρο του Australian Open.

Ο 34χρονος πρωταθλητής

ήταν φυσιολογικά τρομερά στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε αλλά έδωσε τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στον Στέφανο και την τρομερή προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να πραγματοποιήσει μια τέτοια ανατροπή!

“Είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα. Έτσι συμβαίνει στο τένις και μπορείς να ηττηθείς μετά από ένα τέτοιο ματς. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση του νικητή, τώρα είμαι στη θέση του ηττημένου. Θέλω να συγχαρώ τον Στέφανο, είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο και του αξίζουν συγχαρητήρια”.

“Ξεκίνησε να παίζει καλά από το τρίτο σετ, και στα δύο τελευταία σετ έπαιξε φανταστικά. Εγώ έκανα μερικά σοβαρά λάθη στο tie break του τρίτου σετ, στα δύο τελευταία σετ έπαιξα γενικά καλά αλλά έκανα μερικά κακά games που μου στοίχισαν”.

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για μένα που και πάλι έφτασα κοντά σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν είμαι ούτε άτυχος, ούτε υπάρχει κάποια κατάρα. Πρέπει να επιστρέψω σπίτι και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Δεν είχα πόνο στην πλάτη σήμερα. Έπρεπε να είμαι έτοιμος για ένα ματς που θα ήταν μεγάλο σε διάρκεια. Η μόνη ατυχία ήταν το γεγονός ότι δεν προετοιμάστηκε για το τουρνουά όπως θα ήθελα λόγω των ενοχλήσεων στην πλάτη” ανέφερε ο “ταυρομάχος”.

Τάχθηκε υπέρ της συνέχισης με κάθε τρόπο του τουρ καθώς εξαρτώνται οικονομικά πάρα πολλοί άνθρωποι από το παγκόσμιο τένις.

“Δεν γνωρίζω αν θα πρέπει να είμαστε σε καραντίνα στα επόμενα τουρνουά. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να συνεχιστεί το τουρ γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι εργάζονται στο τένις και βιοπορίζονται από αυτό και πρέπει να κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα” ανέφερε ο θρύλος.

Ένα είναι σίγουρο για τον Ράφα: θα επιστρέψει δριμύτερος και πιο διψασμένος από ποτέ για τις νέες του επιτυχίες.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Μου στοίχισαν τα λάθη στο tie break” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα