Ναδάλ: “Μεγάλη πρόκληση ο Κύργιος” – VIDEO

Ράφαελ Ναδάλ και Νικ Κύργιος θα αναμετρηθούν την Τετάρτη για το 2ο γύρο του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο

Μόλις έγινε γνωστή η κλήρωση στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκου, όλοι επικεντρώθηκαν στην πιθανή διασταύρωση του Ράφαελ Ναδάλ με τον Νικ Κύργιο στο 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Αυστραλός, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά στον πρώτο τους αγώνα κόντρα σε Μίσα Ζβέρεφ και Αντρέα Σέπι αντίστοιχα, σφραγίζοντας το σπουδαίο ραντεβού τους στη φάση των “16”.

Ο Ναδάλ

γνωρίζει ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ επικίνδυνο και ταλαντούχο αντίπαλο.

Μπορεί ο Νικ Κύργιος να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, ωστόσο είναι γνωστό ότι μεταμορφώνεται προς το καλύτερο κάθε φορά που συναντάει top αντίπαλο στο court.

“Ναι θα είναι δύσκολο ματς. Το τουρνουά είναι πολύ δύσκολο καθώς έχει σπουδαίους αντιπάλους. Αυτά τα ματς μπορεί να έρθουν πολύ νωρίς. Θα είναι δύσκολο γιατί ο Νικ είναι από τους πιο ταλαντούχους τενίστες στο tour οπότε θα είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος γι’αυτό” είπε ο Ράφα αμέσως μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Μίσα Ζβέρεφ.

Ναδάλ και Κύργιος θα αναμετρηθούν για 5η φορά, με τον αριστερόχειρα Ισπανό να έχει βραχεία κεφαλή στο σκορ με 3-2.

Τελευταία τους συνάντηση στο tour ήταν πριν ενάμιση χρόνο, στο Πεκίνο το 2017 όπου ο Ναδάλ είχε επικρατήσει εύκολα 6-2, 6-1.

Ο σπουδαίος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 04:00GR (ξημερώματα Πέμπτης, COSMOTE SPORT 7HD) και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Ζβέρεφ-Φερέρ.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Ναδάλ: “Μεγάλη πρόκληση ο Κύργιος” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα