Ναδάλ: “Κάνουν ό,τι θέλουν στο Wimbledon!”

Tα παράπονά του για τον τρόπο που χειρίζεται το seedings των αθλητών το Wimbledon εξέφρασε ο Ραφαέλ Ναδάλ τονίζοντας πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και από το Νο3 του ταμπλό!

Κάθετα αντίθετος με τον τρόπο που φτιάχνει τα seedings της διοργάνωσης το Wimbledon είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ και δεν το έκρυψε.

Ο 33χρονος τενίστας θα ξεκινήσει την πορεία του στο All England

Club από το Νο3 του ταμπλό παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με την κατάταξη της ATP, βρίσκεται στο Νο2 του κόσμου.

Όλα αυτά διότι το τρίτο Slam της σεζόν δημιουργεί μία δική του “κατάταξη” που λαμβάνει υπ’όψιν, όχι μόνο τη βαθμολογία της ATP αλλά και μία ειδική βαθμολογία κερδισμένων βαθμών στο γρασίδι.

“Το Wimbledon είναι το μοναδικό τουρνουά στον κόσμο που κάνουν κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται παράξενο γιατί συμβαίνει μόνο σε μία διοργάνωση. Δεν το λέω γιατί αδικούμαι εγώ στην παρούσα φάση. Αδικούνται και άλλοι παίκτες. Είναι σαν να μην σέβονται την προσπάθεια που έχεις κάνει όλη τη σεζόν” ανέφερε ο Ράφα.

“Σε κάθε περίπτωση, είτε από το Νο2 είτε από το Νο3 θα χρειαστεί να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου αν θέλω να κερδίσω το τουρνουά. Φαβορί είναι ο Τζόκοβιτς και ο Φέντερερ ενώ υπάρχουν και νεαροί τενίστες με καλές πιθανότητες” κατέληξε ο 33χρονος τενίστας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Κάνουν ό,τι θέλουν στο Wimbledon!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα