Ναδάλ: “Η βασική διαφορά μου με τον Τζόκοβιτς”

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις που έκανε από την Βαρκελώνη, εξήγησε σε ποιο κομμάτι διαφέρει από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε αυτή τη φάση της καριέρας του…

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν ξεκίνησε, όπως θα ήθελε, την παρουσία του στη φετινή χωμάτινη σεζόν με τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Masters του Μόντε Κάρλο αλλά στο τένις πάντα υπάρχει η επόμενη εβδομάδα και θα επιχειρήσει την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων στη Βαρκελώνη.

Πολύ ενδιαφέρον είχαν, πάντως, δηλώσεις του Ισπανού θρύλου για το τι τον “τροφοδοτεί”

με κίνητρο σε αυτή τη φάση της καριέρας του και εκεί υπήρξε μία σύγκριση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Απολαμβάνω αυτό που κάνω, χαίρομαι που μπορώ ακόμα να παίζω τένις. Χαίρομαι που μπορώ και παίζω στα μεγάλα τουρνουά και έχω την ευκαιρία να κερδίσω και άλλα Slams.

Αλλά, δεν έχω πάθει κάποια εμμονή όπως ο Νόβακ, στο να κερδίσω όσα περισσότερα τρόπαια μπορώ και να σπάσω όλα τα ρεκόρ. Δεν το λέω με αρνητικό τρόπο, αυτό πιθανώς του δίνει μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλά εγώ έχω διαφορετική προσέγγιση.

Δεν σημαίνει τα πάντα για μένα να σπάσω όλα τα ρεκόρ. Πιστεύω ότι έχω μια υγιή φιλοδοξία. Θέλω να απολαμβάνω το τουρ και αν αυτό συνδυάζεται με τρόπαια, έχει καλώς.

Είμαι ήδη ικανοποιημένος με αυτά που έχω πετύχει στην καριέρα μου εδώ και πολλά χρόνια. Αν ένα τουρνουά πάει στραβά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”, ανέφερε ο Ράφα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Η βασική διαφορά μου με τον Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα