Μόντε Κάρλο: Με Τζάρι στους “16” ο Τσιτσιπάς

O Χιλιανός και Νο58 του κόσμου, Νικόλας Τζάρι θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 3ο γύρο του Rolex Monte Carlo Masters, μετά τη νίκη-ανατροπή κόντρα στον Αλεξέι Πόπιριν με 3-6, 7-5, 6-4 μετά από 2,5 ώρες. 

Ο Πόπιριν ξεκίνησε με break την αναμέτρηση και σε συνδυασμό τα δύο hold έφτασε στο 3-0. Ο Τζάρι πίεσε αρκετά για να πάρει πίσω το χαμένο του service φτάνοντας μάλιστα σε break-point, το οποίο “έσβησε” ο Πόπιριν διατηρώντας το προβάδισμα (4-1). 

Από εκεί και πέρα ο Αυστραλός,

έστω και δύσκολα, κράτησε το service του, κατακτώντας το 1o σκέλος του αγώνα σε 37 λεπτά. 

Στα επόμενα δύο set το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο κλειστό με τον Τζάρι να ανεβάζει τα ποσοστά του στο service και να…χτυπάει στο τέλος και στα δύο σκέλη. 

Στο 2ο set o Χιλιανός έκανε το break στο 12ο game (7-5) ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο decider “έσπασε” το service του Πόπιριν στο 10ο game (6-4) ολοκληρώνοντας την ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Θυμίζουμε ότι Τζάρι και Τσιτσιπάς είχαν βρεθεί αντίπαλοι (στη μοναδική τους αναμέτρηση) στο γρασίδι του Ντεν Μπος το 2019 με τον Χιλιανό να επικρατεί στα τρία sets 6-4, 3-6, 6-4. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Με Τζάρι στους “16” ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα