Μονπελιέ: Πρώτη νίκη μετά το Wimbledon για Σαποβάλοφ (vids)

Ο Ντένις Σαποβάλοφ επέστρεψε στις νίκες μετά τον περασμένο Ιούλιο και το Wimbledon με τον Καναδό να επικρατεί του Ούγκο Γκαστόν με 6-1, 6-3 μετά από 67 λεπτά στην πρεμιέρα του στο Open Sud de France εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 2ο γύρο. 

Great to watch @denis_shapo cruises past Gaston to

secure his first win since July 2023 and will face Bublik in the next round!@OpenSuddeFrance | #OSDF24 pic.twitter.com/VCLBZqtbUf

ATP Tour (@atptour) January 30, 2024

Ο πρώτην Νο10 του κόσμου, ο οποίος έμεινε εκτός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, τελείωσε την αναμέτρηση με 11 άσους (3 διπλά λάθη), παραχώρησε μόλις 2 πόντους πίσω από το πρώτο service (23/25), έσβησε και τα 3 break-points του Γκαστόν, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 10 ευκαιρίες για break. 

Ο Καναδός κατέκτησε τα πρώτα 4 games του αγώνα βρίσκοντας 2 breaks (1-0, 3-0), με τον Γκαστόν να μειώνει σε 4-1, για να ακολουθήσουν ένα ακόμα break κι ένα hold του Σαποβάλοφ, ο οποίος έκλεισε το 1ο set με 6-1 παρχωρώντας συνολικά 3 πόντους στο service του. 

Το 2ο set ήταν πιο ανταγωνιστικό με τον Γκαστόν όμως να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες του για break, την ίδια ώρα που ο Σαποβάλοφ με break έκανε το 3-1, το οποίο και “εξαργύρωσε” αμέσως μετά αυξανοντας τη διαφορά στα 3 games (4-1). 

Από εκεί και πέρα οι δύο παίκτες κράτησαν το service του με τον Σαποβάλοβα να παίρνει τη νίκη, αλλά και το εισιτήριο για τον 2ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νο2 του ταμπλό Αλεξάντερ Μπούμπλικ σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. 

OPEN SUD DE FRANCE SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μονπελιέ: Πρώτη νίκη μετά το Wimbledon για Σαποβάλοφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα