Μονφίς: “Θα γίνει μεγάλος πρωταθλητής ο Στέφανος”

13:09 9/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Γκαέλ Μονφίς υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου μετά την προημιτελική του αναμέτρηση κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στο Sofia Open, πως αν ο Έλληνας τενίστας συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε θα γίνει ένας μεγάλος πρωταθλητής…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΑΠΑΣ

Η καθολική και δημόσια αποδοχή από συναθλητές του, στο ταλέντο και τα μεγάλα τενιστικά προσόντα που διαθέτει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνεχίζεται.

Ο Γκαέλ Μονφίς,

σε ερώτηση που του έγινε από τον απεσταλμένο στη Σόφια για λογαριασμό του Tennis24, Δημήτρη Χαλιάπα, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στον 20χρονο Έλληνα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο.

“Ήταν διαφορετικό τότε, παίζαμε σε διαφορετικές συνθήκες. Η μπάλα πηδάει περισσότερο εδώ άλλωστε. Σίγουρα όμως, σήμερα τον ανάγκασα να κάνει περισσότερα λάθη σε σχέση με εκείνο το ματς”, τόνισε αρχικά για τον προημιτελικό που μόλις είχε ολοκληρωθεί, και τα πολλά περισσότερα λάθη του Στέφανου σε σχέση με το προηγούμενο μεταξύ τους ματς στη Σαγκάη.

Για να συνεχίσει, μιλώντας για το λαμπρό μέλλον που έχει μπροστά του ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας: “Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός παίκτης όπως και να έχει. Ήταν μόνο μερικοί κρίσιμοι πόντοι, που αν τους έπαιρνε θα μπορούσε να κερδίσει τον σημερινό μας αγώνα. Είναι ένας πρωταθλητής, και αν συνεχίσει έτσι θα γίνει μεγάλος”.

The post Μονφίς: “Θα γίνει μεγάλος πρωταθλητής ο Στέφανος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα