Μονφίς-Σβιτόλινα: Μια σχέση αγάπης και κατανόησης

Ο Γκαέλ Μονφίς αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ρότερνταμ την περασμένη εβδομάδα, μίλησε σε Γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την σχέση του με την Ελίνα Σβιτόλινα…

Γκαέλ Μονφίς και Ελίνα Σβιτόλινα είναι από τα πιο διάσημα και πιο συμπαθή ζευγάρια στον χώρο του τένις τους τελευταίους μήνες και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Οι δυο τους περνούν όμορφα μαζί και σε κάθε τους ευκαιρία θέλουν να το δείχνουν. Έχοντας δημιουργήσει κοινό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γάλλος με τη νεαρή Ουκρανή κοινοποιούν συχνά-πυκνά φωτογραφίες μαζί.

Εκτός από τον όμορφο χρόνο

που περνάνε μαζί όμως, Μονφίς και Σβιτόλινα δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση επίσης, με την σχέση τους να φαίνεται πως έχει λειτουργήσει ευεργετικά στις καριέρες τους.

Ο Μονφίς μίλησε πρόσφατα σε μέσο της Γαλλίας για την σχέση του με την Σβιτόλινα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

“Τα πηγαίνουμε πολύ καλά ο ένας με τον άλλον. Η σχέση μας έχει πάρει μεγάλη διασημότητα γιατί η Ελίνα είναι από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο, όμως αυτό δεν είναι κακό.

Ήταν μαζί μου στη Σόφια πριν δυο εβδομάδες και είμαι μαζί της στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα. Θα την υποστηρίξω, όπως θα κάνει και αυτή την επόμενη εβδομάδα που θα αγωνιστώ εγώ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αγαπιόμαστε, πραγματικά. Για εμένα δεν είναι μια απλή τενίστρια, ακόμη κι αν έπαιζε ποδόσφαιρο ή κρίκετ θα πήγαινα να την δω όπου κι αν έπαιζε.

Είμαστε μαζί γιατί νιώθουμε χαρούμενοι, αλλά το ότι είμαστε και οι δυο στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, βοηθάει να καταλαβαινόμαστε πιο εύκολα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μονφίς-Σβιτόλινα: Μια σχέση αγάπης και κατανόησης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα