“Μίνι Grand Slam” το τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι!

19:05 2/1/2021 - Πηγή: Tennis24
Πρόβα τζενεράλε για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς στο Αυστραλιανό Όπεν θα είναι το 500ρι τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι που θα κάνει “ποδαρικό” για τη σεζόν 2021 στο γυναικείο τουρ!

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο δυναμικά η σεζόν στο γυναικείο τένις!

H WTA Tour, με νέα πια ονομασία στα τουρνουά στα οποία υπάρχει αντιστοίχιση με το αντρικό τουρ (250, 500, 1000), ξεκινά με ένα σούπερ τουρνουά της

κατηγορίας WTA 500 στα Η.Α.Ε. και το Άμπου Ντάμπι (6-13 Ιανουαρίου)!

Οι συμμετοχές είναι πάρα πολύ δυνατές και οι κοπέλες που θα συμμετάσχουν μπαίνουν με τη μία “στα βαθιά” καθώς ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι τεράστιος από τον πρώτο μόλις γύρο.

Στα Εμιράτα θα δούμε την κάτοχο του Αυστραλιανού Όπεν, Σοφία Κένιν, την Ελίνα Σβιτολίνα και την Καρολίνα Πλίσκοβα που έχουν μόνο στόχο στο 2021 να κατακτήσουν τον πρώτο τους Grand Slam τίτλο, την Αρίνα Σαμπαλένκα που τελείωσε εντυπωσιακά τη σεζόν 2020 αλλά θέλει το βήμα παραπάνω και έναν μεγάλο τίτλο το 2021.

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θύμισε, όσο την είδαμε το 2020 πιο πολύ την τενίστρια που έχει κατακτήσει δύο Grand Slam τίτλους, και θα παίξει επίσης στο Άμπου Ντάμπι όπως φυσικά και η Μαρία Σάκκαρη!

Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι πια στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της και πανέτοιμη να μπει “οριστικά” στο Τοπ20 του γυναικείου τένις και, γιατί όχι, ακόμα ψηλότερα, καθώς, στην καλή της μέρα, δεν έχει να φοβηθεί καμία αντίπαλο.

Ζήτημα όμως είναι να δείξει αγωνιστική συνέπεια και να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στα καλά αποτελέσματα.

Στο Άμπου Ντάμπι θα δούμε ακόμα τις Μπελίντα Μπένσιτς, Ελίζ Μέρτενς, Γέλενα Οσταπένκο, Κόρι Γκοφ, Νάντια Ποντορόσκα και Έλενα Ριμπάκινα!

Κώστας Αϊτάκης

The post “Μίνι Grand Slam” το τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα