Μίλησε η έδρα

Mε μπροστάρηδες τους “παλιούς”, Σαμ Κουέρι και Ράιαν Χάρισον, οι Αμερικανοί έκαναν το “4 στα 4” στις αναμετρήσεις του 1ου γύρου στο New York Open

Με τους εναπομείναντες αγώνες του 1ου γύρου, συνεχίστηκε την Τετάρτη η δράση στο νεόφερτο τουρνουά που μετακόμισε φέτος από το Μέμφις στη Νέα Υόρκη.

Δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Σαμ Κουέρι και Ράιαν Χάρισον, ξεκίνησαν

με νίκες τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση και έδειξαν έτοιμοι για τη συνέχεια.

Ο Κουέρι, Νο6 του ταμπλό και Νο49 της κατάταξης, επικράτησε 7-6(2), 6-2 του ανερχόμενου Νοτιοαφρικανού, Λόιντ Χάρις και περιμένει στο 2ο γύρο το νικητή της αναμέτρησης Κάρλοβιτς-Άλμποτ.

Το πρώην Νο10 του κόσμου, έβγαλε 13 άσους στο ματς ενώ έσωσε τα τρία από τα τέσσερα break point του 21χρονου αντιπάλου του.

Λίγο νωρίτερα, ο Ράιαν Χάρισον χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά απέναντι στον Καναδό, Πίτερ Πολάνσκι για να φτάσει στην τελική επικράτηση με 6-3, 6-4 και να σφραγίσει το ραντεβού με τον πολύπειρο, Πάολο Λορένζι που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Τένις Σαντγκρεν στην πρεμιέρα.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο πήρε και ο “γίγαντας”, 2.11μ, Ρέιλι Όπελκα που έβγαλε 24 άσους στη μεγάλη ανατροπή με 2-6, 7-6(5), 6-4 επί του αριστερόχειρα, Αντριάν Μαναρινό μετά από 2 ώρες σκληρής μάχης.

Την 4αδα της Αμερικανικής κυριαρχίας την Τετάρτη, έκλεισε ο 22χρονος Κρίστοερ Έουμπανκς με νίκη 6-4, 7-6(4) επί του Αντριάν Μενέντεζ.

NEW YORK OPEN DRAW l OOP (-7h)

The post Μίλησε η έδρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα