Μίλησαν με την Άννα Βίσση, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη – VIDEO

22:38 2/5/2020 - Πηγή: Tennis24
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη συμμετείχαν στο “Μένουμε σπίτι” της Άννας Βίσση και μίλησαν για τον τρόπο που βιώνουν την καραντίνα αυτήν την περίοδο!

Πολύ δυνατό “άρωμα τένις” είχε το δίωρο live με τον τίτλο “μένουμε σπίτι” με την πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση είναι δεδηλωμένη φαν του τένις αλλά και του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, έχοντας παρακολουθήσει live αγώνες τους ανά τον κόσμο, και κάλεσε τα δύο “καμάρια”

του ελληνικού τένις στο όμορφο τηλεοπτικό πρόγραμμα που ετοίμασε για το Mega.

Πρώτος μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έδειξε πόσο πολύ του έχει λείψει η Ελλάδα και η επαφή του με τους συμπατριώτες του, όντας εδώ και εβδομάδες “εσώκλειστος” στην ακαδημία του Πατρίκ Μουράτογλου στη Νότιο Γαλλία.

“Μου λείπετε πάρα πολύ. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και το δείχνω και στα social media. Έχω μεγάλος πάθος με τη μουσική. Θέλω να μάθω να παίζω κιθάρα και να ασχοληθώ με τη μουσική και τα τραγούδια. Η μουσική με ταξιδεύει σε νέα μέρη. Μιλάει για αγάπη και γίνεται ένα “εργαλείο” που κάνει θαύματα” “.

“Συνεχίζω και προπονούμαι κανονικά στην ακαδημία του Μουράτογλου. Βρίσκομαι σε ένα υπέροχο μέρος, σε ένα “θαύμα” στη Νότια Γαλλία που βοηθάει πολλούς τενίστες να εξελιχθούν. Υπάρχουν και θετικά από τη διακοπή. Έχω βρει τρόπους να εξερευνήσω καινούρια πράγματα”.

“Η μουσική με ταξιδεύει σε νέα μέρη. Μιλάει για αγάπη και γίνεται ένα “εργαλείο” που κάνει θαύματα”.

Στη συνέχεια του προγράμματος, σειρά πήρε η Μαρία Σάκκαρη που συνομίλησε για λίγα λεπτά με τη Βίσση.

“Eίσαι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια! Έχω πάνω από δέκα χρόνια να μείνω στο σπίτι μου έναν μήνα! Χρησιμοποιώ αυτόν τον χρόνο για να κάνω πράγματα που δεν μπορώ να κάνω όταν ταξιδεύω. Σίγουρα έχω ξεκουραστεί αλλά κάνω ακόμα τις προπονήσεις μου με το τρέξιμο”.

“Μου έχει λείψει πάρα πολύ να ξαναπαίξω έναν αγώνα! Το φλερτ έχει μπει σε δεύτερη μοίρα για μένα και με την καραντίνα είναι περίπλοκο, αλλά πάντα υπάρχει χρόνος για όλα!” ανέφερε μεταξύ άλλων η Σάκκαρη.

Η Βίσση αφιέρωσε στον Τσιτσιπά τα “κακά παιδιά” και στη Σάκκαρη “τα μαθητικά χρόνια”!

Η συζήτηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά ξεκινάει στο 38.30 και με τη Μαρία Σάκκαρη στο 1.19.00

Κώστας Αϊτάκης

The post Μίλησαν με την Άννα Βίσση, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα