Μεντβέντεφ: Νίκη σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα (vids)

08:44 1/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Η “αγάπη” του Ντανίλ Μεντβέντεφ με το Αμερικανικό κοινό, είναι γνωστή και τα δύο μέρη το επιβεβαίωσαν και το βράδυ της Πέμπτης, στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στο Arthur Ashe όπου ο Ρώσος κέρδισε 6-2, 6-2, 6-7(6), 6-2 τον Κρίστοφερ Ο’Κόνελ και προκρίθηκε στους “32” του Αμερικανικού Όπεν.

Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι που τελείωσε λίγο πριν τη 01:00 (τοπική ώρα), με τον Μεντβέντεφ να αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα από το κοινό, παρά από τον Αυστραλό αντίπαλό του, εκτός από το τρίτο κομμάτι του αγώνα.

Ο Ρώσος, Νο3 του κόσμου, είχε πολλές

διενέξεις με διάφορους από την εξέδρα και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Στο κρίσιμο ξεκίνημα του 4ου σετ, ο Μεντβέντεφ ζήτησε άκομψα από δύο φιλάθλους να “σωπάσουν” και δέχθηκε πάλι αποδοκιμασίες από το κοινό.

Medvedev was upset with 2 fans who were walking while he was trying to serve

“Are you stupid or what?”

One of the fans blew a kiss to him

Daniil vs US Open crowd saga is back.

pic.twitter.com/nnW50kG6SN

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 1, 2023

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Νο3 του ταμπλό ήταν ανώτερο του αντιπάλου του και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για break στο σερβίς του Ο’Κόνελ (8/20), ωστόσο προβλημάτισε το ποσοστό ευστοχίας στο 1ο σερβίς (54%) που ίσως έχει να κάνει και με τον τραυματισμό στον ώμο.

Μάλιστα, ο Μεντβέντεφ είχε ευκαιρία να τελειώσει νωρίτερα το ματς, όταν απώλεσε δύο match point στο 6-4 του tie break στο 3ο σετ κι αυτό του δημιούργησε περισσότερο εκνευρισμό.

Medvedev wants some of the midnight New York energy! pic.twitter.com/6dwWNB65Cc

US Open Tennis (@usopen) September 1, 2023

Στον 3ο γύρο του US Open, ο 27χρονος άσος θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Σεμπάστιαν Μπαέζ που προέρχεται από 12 συνεχόμενες νίκες στο tour.

Αυτή ήταν η 250η νίκη καριέρας σε hard court για τον Μεντβέντεφ ο οποίος φέτος έχει ρεκόρ 51-11 με πέντε τίτλους σε έξι τελικούς που έχει αγωνιστεί το 2023.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post Μεντβέντεφ: Νίκη σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα