Μεντβέντεφ: “Χαρούμενος που κατάφερα να κερδίσω” (vid)

Ικανοποιημένος από την εμφάνισή του και την τρίτη διαδοχική του νίκη ήταν στη συνέντευξη Τύπου του Australian Open ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος κατάφερε να επικρατήσει καθαρά του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και να βρεθεί για 5η φορά στους «16» της Μελβούρνης.

“Σκληρός αγώνας σίγουρα. Δύσκολο ματς. Σωματικά σήμερα ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαι
χαρούμενος που κατάφερα να παίξω τον αγώνα, και μάλιστα πολύ καλά. Σέρβιρα καλά, αλλά ένιωθα ότι θα μπορούσα να είμαι καλύτερος όταν πήγαινα

στην μπάλα.

Αυτό είναι φυσιολογικό όμως, το σώμα μου δεν ήταν 100%. Αλλά χαίρομαι που είμαι
εδώ μέσα σε δύο μέρες. Νιώθω ότι τώρα έχω αρκετό χρόνο να ανακάμψω και να φτάσω στο 100%. Θα ετοιμαστώ για τον επόμενο αγώνα.”

Σκεπτόμενος τον τελικό πριν 2 χρόνια, πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις ξανά την ίδια ευκαιρία; “100%. Νιώθω ότι είμαι 100%. Ξεχνάμε όμως το τότε. Μόνο το μέλλον και το παρόν είναι
μπροστά μας. Ήταν σκληρός αγώνας τότε. Θέλω να πω, σίγουρα θα ήθελα να κατακτήσω τον τίτλο. Ήμουν κοντά, επέστρεψα αλλά και πάλι έχασα.

Δύσκολη ήττα, αλλά τώρα το έχω αφήσει 100% πίσω μου. Εστιάζω στο τώρα. Θέλω, όπως λες, να προσπαθήσω να πάω και πάλι στον τελικό, προσπαθώ να έχω την ευκαιρία να κερδίσω άλλο ένα Grand Slam. Είχα άλλον έναν τελικό στις ΗΠΑ, στο US Open. Θέλω απλώς να παίξω καλό τένις, να κερδίζω δυνατούς αντιπάλους, και ελπίζω για έναν ακόμα τίτλο.”

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Μεντβέντεφ: “Χαρούμενος που κατάφερα να κερδίσω” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα