Μεντβέντεφ: “Αξίζω το Νο2 του κόσμου”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια τέλεια εβδομάδα στη Μασσαλία που συνδυάστηκε με τον δέκατο τίτλο καριέρας του αλλά και με ένα τρομερό ορόσημο (από τη Δευτέρα) για τα ATP rankings.

Συγκεκριμένα, γίνεται ο πρώτος τενίστας από το 2005 και μετά που φτάνει στο Νο2 του κόσμου και δεν ονομάζεται Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς ή Μάρεϊ!

Ο 24χρονος Ρώσος θεωρεί πως αξίζει πέρα για πέρα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και αυτό ακριβώς ανέφερε στην τελετή απονομής στη Μασσαλία.

“Κατά τη

διάρκεια του τουρνουά προσπάθησα να μην σκέφτομαι για το Νο2 του κόσμου γιατί ήθελα η συγκέντρωση μου να είναι μόνο στους αγώνες. Μπορούσα ήδη από το Ρότερνταμ να είμαι στο Νο2”.

“Ήθελα να είμαι στο Νο2 από Δευτέρα αλλά και να το συνδυάσω με ένα καλό αποτέλεσμα εδώ, όπερ και έγινε και νομίζω ότι αξίζω να είμαι σε αυτή τη θέση”.

Σχετικά με τη δύσκολη νίκη του στον τελικό, ανέφερε: “Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στο πρώτο σετ ήμουν καλύτερος, στο δεύτερο ο Ερμπέρ έπαιξε καλύτερα από μένα. Στο τρίτο σετ θεωρώ πως ο αντίπαλος αγχώθηκε προς το τέλος του ματς αλλά έτσι είναι το τένις” ανέφερε ο πρωταθλητής Μεντβέντεφ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μεντβέντεφ: “Αξίζω το Νο2 του κόσμου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα