Με παλιούς γνώριμους! – DRAW

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη κλήρωση του αντρικού και του γυναικείου ταμπλό για το Ρολάν Γκαρός με τη Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο την Μάντι Μινέλα και τον Στέφανο Τσιτσιπά έναν παίκτη από τα προκριματικά πριν ένα ενδεχόμενο σούπερ ραντεβού με τον Ντομινίκ Τιμ στη συνέχεια!

Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση μόλις ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι με τους δύο περσινούς πρωταθλητές, τη Γέλενα Οσταπένκο και τον Ραφαέλ Ναδάλ να δίνουν το “παρών” σε μια όμορφη εκδήλωση που έστειλε τους δύο καλύτερους

εκπροσώπους του ελληνικού τένις σε “γνώριμα” λημέρια!

Ξεκινώντας πρώτα από το γυναικείο ταμπλό του οποίου και η κλήρωση ολοκληρώθηκε η πρώτη, η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντίπαλος κόντρα σε μια τενίστρια την οποία αντιμετώπισε σε…πάτρια εδάφη πριν από μερικές εβδομάδες!

Ο λόγος για την Λουξεμβουργιανή Μάντι Μινέλα, την οποία και είχε διαλύσει η Σάκκαρη χάνοντας μόλις ένα game στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club πριν από περίπου έναν μήνα όταν και αγωνίστηκαν για τα play offs ανόδου του τρίτου Group του FedCup.

Εκτοτε, η Σάκκαρη, αφού πρώτα βοήθησε τα μέγιστα την Ελλάδα να προκριθεί μαζί με τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, έπαιξε πολύ καλά στη χωμάτινη περίοδο έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε Κωνσταντινούπολη και Ρώμη.

Στον επόμενο γύρο τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για την εκπρόσωπό ματς που θα τεθεί αντιμέτωπη, αν κερδίσει τη Μινέλα, με την Ανα Κόνιου ή την Κάρλα Σουάρεζ-Ναβάρο ενώ στον τρίτο γύρο η πιθανότερη αντίπαλος είναι η εκπληκτική Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα.

Προχωρώντας ακόμα παραπέρα, η Σάκκαρη, ευρισκόμενη στο όγδοο κομμάτι του ταμπλό, “πέφτει” πάνω στην Καρολίν Βοζνιάκι σε έναν ενδεχόμενο τέταρτο γύρο, μια τενίστρια που έχει κερδίσει στο παρελθόν σε σκληρή όμως επιφάνεια.

Η Σάκκαρη, αν προχωρήσει ακόμα παραπέρα, κάτι που θα είναι μια τεράστια επιτυχία, βρίσκεται στο ταμπλό των Πέτρα Κβίτοβα και της κατόχου Γέλενα Οσταπένκο.

Περνώντας στον Στέφανο Τσιτσιπά, η κληρωτίδα έφερε και αυτόν, ενδεχόμενα, απέναντι σε γνώριμο αντίπαλο!

Ο Ελληνας τενίστας θα πρέπει να κερδίσει στον πρώτο γύρο έναν τενίστα προερχόμενο από τα προκριματικά πριν τεθεί αντιμέτωπος, για τέταρτη φορά φέτος, με τον Ντομινίκ Τιμ!

Θυμίζουμε πως ο Στεφ είχε κάνει μια ασύλληπτη εμφάνιση για να αποκλείσει τον Αυστριακό φέτος στη Βαρκελώνη και η κληρωτίδα τον φέρνει, μάλλον, ξανά κόντρα στον χωματά τενίστα, τον μόνο που έχει κερδίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ στο χώμα το τελευταίο 12μηνο!

Αν ο Στεφ κάνει το μεγάλο “μπαμ” και αποκλείσει τον Τιμ σε ματς που κρίνεται στα τρία νικηφόρα σετ, η κλήρωση του μετά είναι πάρα πολύ καλή μιας πέφτει, μάλλον, πάνω σε έναν εκ των Ζιλ Μιούλερ ή Ματέο Μπερετίνι στον τρίτο γύρο ενώ ο Κέι Νισικόρι είναι το μεγαλύτερο όνομα που συναντά στον τέταρτο γύρο.

Αν κάνει όλες αυτές τις μεγάλες επιτυχίες, αναφέρουμε ενδεικτικά ότι βρίσκεται στο ταμπλό των Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Νταβίντ Γκοφάν στη συνέχεια…

Μιλώντας για τις ελληνικές συμμετοχές, δεν λησμονούμε φυσικά τον Κύπριο Μάρκο Παγδατή που είχε την καλύτερη δυνατή κλήρωση για τον πρώτο γύρο, αντιμετωπίζοντας τενίστα προερχόμενο από τα προκριματικά, πριν όμως αρχίσουν τα δύσκολα κόντρα, λογικά, στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ στον δεύτερο γύρο ενώ μετά Νταβίντ Φερέρ ή Νόβακ Τζόκοβιτς ολοκληρώνουν μια απαιτητική κλήρωση για τον 33χρονο τενίστα.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά άρθρα για τις κληρώσεις σε αντρικό και γυναικείο ταμπλό.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Με παλιούς γνώριμους! – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα