Με Ναδάλ η κλήρωση της Βαρκελώνης (vid)

Το παρόν στην κλήρωση του Barcelona Open, το μεσημέρι του Σαββάτου (14:00GR), θα δώσει ο Ράφαελ Ναδάλ, ένας οιωνός που ίσως σημαίνει ότι ο Ισπανός θα καταφέρει να αγωνιστεί στο αγαπημένο του τουρνουά.

Ο 37χρονος άσος προπονείται από την Τετάρτη στο Real Club Tenis de Barcelona-1899 και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να είναι

σε θέση να πάρει μέρος στο ATP 500 τουρνουά της Βαρκελώνης που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στους κοιλιακούς το τελευταίο διάστημα.

Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα, πραγματοποίησε διπλή προπόνηση και την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του ιστορικού κλαμπ της Βαρκελώνης. Το πρωί είχε ένα έντονο προπονητικό session δύο ωρών με τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα στο κεντρικό court όπου έπαιξαν και σετ ενώ το απόγευμα προπονήθηκε στο Court 18 με τους Κάρλος Μόγια και Μαρκ Λόπεζ.

Ο Ράφα έχει ρεκόρ 66-4 στο χωμάτινο τουρνουά της Βαρκελώνης κατακτώντας τον πρώτο από τους 12 τίτλους που έχει στην πατρίδα του, το 2005. Ο πιο πρόσφατος ήταν το 2021.

Πέρα από τον Ναδάλ, το Σάββατο θα μάθουμε αν ο Κάρλος Αλκαράθ θα καταφέρει να αγωνιστεί στη Βαρκελώνη, έχοντας αποσύρει τη συμμετοχή του από το Monte Carlo Masters με πρόβλημα στο χέρι.

I don't think Rafa had practiced with Foki much before. pic.twitter.com/WrH9caQJiB

— Del (@Stroppa_Del) April 12, 2024

The post Με Ναδάλ η κλήρωση της Βαρκελώνης (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα