Με ανατροπή η Σβιτολίνα, εύκολα Μπένσιτς και Κέρμπερ (vid)

Για τον 2ο γύρο του Miami Open στο γυναικείο ταμπλό, η Ελίνα Σβιτολίνα κατάφερε να πάρει σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Σέλμπι Ρότζερς, Νο52 τενίστρια στον κόσμο.

Η Ουκρανή, κάνοντας μέτριες εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια της, ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες, κάτι που συνέβη την Πέμπτη στη Φλόριντα, αφού κέρδισε με ανατροπή την Αμερικανίδα αντίπαλό της, με σκορ 3-6, 7-5, 6-3.

Η Νο5 τενίστρια στον κόσμο, αν και ξεκίνησε με μπρέικ στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και είδε την Ρότζερς να κατακτάει

το εναρκτήριο σετ με 3-6.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν αρκετά δραματικά στο δεύτερο σετ, αφού οι δύο τενίστριες, αδυνατούσαν να βρουν ρυθμό πίσω από το σερβίς τους, με αποτέλεσμα να δούμε τρομερές εναλλαγές στο σκορ.

Εν τέλει, η 26χρονη Ουκρανή ήταν αυτή που κατάφερε να πετύχει τέσσερα μπρέικ, ένα παραπάνω από την αντίπαλό της και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με 7-5.

Έχοντας την ψυχολογία και το μομέντουμ με το μέρος της, η Σβιτολίνα απελευθερώθηκε, έπαιξε πιο επιθετικά στο τρίτο σετ και ήταν η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης (6-3).

Στον επόμενο γύρο η Ουκρανή θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα, Νο34 στον κόσμο.

Σε άλλες αναμετρήσεις για τον 2ο γύρο του Miami Open, η Μπελίντα Μπένσιτς κατάφερε με σχετική άνεση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζαρίνα Ντίγιας, αθλήτριας από το Καζακστάν. Η Ελβετή ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι, κάτι που δείχνει και το τελικό 6-2, 6-1.

Εξίσου εύκολο έργο, είχε και η Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία συνέτριψε την αντίπαλο της, Ρενάτα Ζαραζούα, Νο147 στον κόσμο με 6-0, 6-0 δείχνοντας σε τρομερή κατάσταση.

Στον 3ο γύρο η Γερμανίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Αζαρένκα, Νο15 στον κόσμο.

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Με ανατροπή η Σβιτολίνα, εύκολα Μπένσιτς και Κέρμπερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα