Ματσάρα στο Lenglen

10:26 2/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Στέφανος Τσιτσιπάς και Στάνισλας Βαβρίνκα για μια θέση στα προημιτελικά όπου περιμένει ο Φέντερερ (;)

Η μεγάλη ώρα για τον Στέφανο, είναι τώρα!

Ο Έλληνας πρωταθλητής καλείται να επιβεβαιώσει ότι πήγε στο Παρίσι για ένα πραγματικά μεγάλο τουρνουά, έχοντας απέναντί του έναν από τους σπουδαιότερους τενίστες των τελευταίων ετών και πρωταθλητή του Roland Garros το 2015.

Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Στάνισλας Βαβρίνκα, στο τρίτο κατά σειρά προγραμματισμένο παιχνίδι του Suzanne Lenglen

(περίπου στις 16:00GR), με τους δύο χαρισματικούς τενίστες να διεκδικούν την πρόκριση στα προημιτελικά του δεύτερου Grand Slam της σεζόν.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών στο Tour, στο πιο ενδιαφέρον – με διαφορά – παιχνίδι της 8ης ημέρας του Γαλλικού Όπεν.

Ο Τσιτσιπάς, Νο6 του ταμπλό, προέρχεται από την άνετη επικράτηση επί του Μαξιμιλιάν Μέρτερερ στον 1ο γύρο, πριν δοκιμαστεί από τους Ντελιέν και Κραϊνοβιτς στη συνέχεια του θεσμού.

Τα highlights του Στέφανου στη φετινή χωμάτινη σεζόν είναι ο τίτλος στο Εστορίλ και η συμμετοχή του στον τελικό της Μαδρίτης, όπου ηττήθηκε απ’τον Τζόκοβιτς, έχοντας αποκλείσει στα ημιτελικά πάντως, τον Ράφαελ Ναδάλ.

Από την άλλη, ο Βαβρίνκα, κέρδισε δύσκολα τον Τζόζεφ Κόβαλικ στον 1ο γύρο ενώ έπαιξε εντυπωσιακό τένις στις νίκες επί των Γκαρίν και Ντιμιτρόφ, σε 2ο και 3ο γύρο αντίστοιχα. Ο Stan the Man αγωνίστηκε στα προημιτελικά της Μαδρίτης ενώ σε Ρώμη και Γενεύη αποκλείστηκε πολύ νωρίς.

Πάντως, στον αγώνα με τον Ντιμιτρόφ έδειξε ότι βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση, μετά την εγχείρηση στο γόνατο το 2017.

Στο σημερινό πρόγραμμα του Γαλλικού Όπεν, υπάρχουν επίσης και οι back-to-back αναμετρήσεις των Ράφαελ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ στο κεντρικό court με τους δύο “αιωνίους” να αντιμετωπίζουν Αργεντίνους “χωματάδες”.

Αρχικά, ο Φέντερερ θα παίξει (14:00GR) με τον Λεονάρντο Μάγιερ τον οποίον έχει 3-0 στο Η2Η, ενώ ο Ράφα θα παίξει για πρώτη φορά με τον φορμαρισμένο Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο, Νο78 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μεγάλο ντέρμπι και στις γυναίκες όπου η ανεβασμένη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα παίξει (18:00GR) με το Νο7 του ταμπλό, Σλόαν Στίβενς στο τελευταίο ματς του Philippe Chatrier.

Το πρόγραμμα της Κυριακής στα δύο κεντρικά court

COURT PHILIPPE-CHATRIER (ώρα έναρξης 12:00 GR)
Kaia Kanepi (Estonia) v 31-Petra Martic (Croatia)
Leonardo Mayer (Argentina) v 3-Roger Federer (Switzerland)
Juan Ignacio Londero (Argentina) v 2-Rafa Nadal (Spain)
7-Sloane Stephens (U.S.) v 19-Garbine Muguruza (Spain)

COURT SUZANNE-LENGLEN (ώρα έναρξης 12:00 GR)
Marketa Vondrousova (Czech Republic) v 12-Anastasija Sevastova (Latvia)
23-Donna Vekic (Croatia) v 26-Johanna Konta (Britain)
6-Stefanos Tsitsipas (Greece) v 24-Stan Wawrinka (Switzerland)
7-Kei Nishikori (Japan) v Benoit Paire (France)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Ματσάρα στο Lenglen appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα