Μάρεϊ: “Το service είναι το κλειδί αν θέλω να προχωρήσω στο ΑΟ”

O Άντι Μάρεϊ έχει εντοπίσει τους τομείς που το παιχνίδι του χρειάζεται βελτίωση αν θέλει να έχει μια καλή πορεία στο πρώτο Grand Slam της σεζόν. Ο 36χρονος δεν έχει καταφέρει να περάσει τον 3ο γύρο από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του στο ισχίο και εκτιμάει ότι αυτό το αρνητικό ρεκόρ θα τελειώσει αν καταφέρει να βελτιώσει τον τρόπο που σερβίρει. 

“Πέρσι δεν έπαιρνα πολλούς εύκολους πόντους από το service με αποτέλεσμα να παίζω μεγάλα σε διάρκεια ράλι.”, είπε ο πρώην Νο1 του κόσμου. “Δεν ένιωθα άνετα στο

γήπεδο. Αυτό που ελπίζω λοιπόν είναι να βελτιωθώ στο service και να νιώσω καλύτερα το παιχνίδι μου. Όταν το κάνω αυτό θα νιώσω καλά και θα προχωρήσω.”

Η προετοιμασία του Μάρεϊ για το Australian Open δεν πήγε και τόσο καλά όσο θα ήθελε ο Βρετανός χάνοντας στον 1ο γύρο του Brisbane International από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ το τουρνουά επίδειξης Kooyong Classic, την Τετάρτη, ηττήθηκε από τον Μάριν Τσίλιτς. 

Ωστόσο, παρά τις δύο ήττες του ο Μάρεϊ πιστεύει ότι το παιχνίδι του βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από αυτό που έπαιζε σου φινάλε του 2023. “Το παιχνίδι μου ήταν για σκουπίδια.”, παραδέχθηκε ο 36χρονος. “Αν υπήρξες κορυφαίος παίκτης και μετά υποχωρήσει στην παγκόσμια κατάταξη δεν μπορείς να κερδίσεις τόσους πολλούς αγώνες. Πέρσι έχασα αγώνες που θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Ωστόσο έχω κάνει αρκετές βελτιώσεις οι οποίες ελπίζω να φανούν στο γήπεδο.”

The post Μάρεϊ: “Το service είναι το κλειδί αν θέλω να προχωρήσω στο ΑΟ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα