Μάρεϊ: “Θέλω να κερδίσω το Wimbledon”

Ο Άντι Μάρεϊ εμφανίστηκε αισιόδοξος σε δηλώσεις του τονίζοντας ότι είναι σε θέση να κατακτήσει το Wilmbledon και μέχρι να σταματήσει να παίζει θα πιστεύει ότι θα έχει πάντα μια ευκαιρία. 

Ο πρώην Νο1 του κόσμου αποσύρθηκε από το Roland Garros προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα στην grass season επιστρέφοντας στην… κανονικότητα μετά από την επέμβαση στο ισχίο. 

“Αυτό που γνωρίζω είναι ότι κανείς από τους παίκτες στο Tour δεν έχει παίξει στο γρασίδι τα τελευταία 2 χρόνια. Όπως

κι εγώ.”, δήλωσε ο Μάρεϊ

Όσο για την απόσυρση της συμμετοχής του από το Roland Garros είπε: “Όχι δεν με ανησυχεί. Εξάλλου την 1η φορά που κατέκτησα το Wilmbledon (2013), είχα αποσυρθεί από το Roland Garros, για να προετοιμαστώ καλύτερα.”

“Φυσικά, δεν λέω ούτε εννοώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο φέτος, αλλά ναι θέλω να κερδίσω το Wimbledon και να επιστρέψω στο Νο1 του κόσμου.”

Δεν είναι λίγες φορές που ο Μάρεϊ έχει δεχθεί σκληρή κριτική από τότε που επέστρεψε στα κορτ. Μάλιστα ο Ματς Βιλάντερ είχε πει ότι θα έπρεπε να αποσυρθεί από το τένις μετά από την ήττα στον 1ο γύρο του Roland Garros (2020) από τον Σταν Βάβρινκα. 

Ωστόσο, ο ίδιος ο Μάρεϊ έχει παραδεχθεί ότι περισσότερο τον ενοχλούν οι άνθρωποι που επικρίνουν το παιχνίδι του, παρά από εκείνους που υποστηρίζουν ότι πρέπει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

“Μου αρέσει το τένις. Δεν θα σταματήσω επειδή δεν παίζω όπως έπαιζα κάποτε. Ναι, ακόμα κι εγώ ασκώ κριτική στις εμφανίσεις μου. Αλλά θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να μην μπορώ  γιατί αυτό μου αρέσει να κάνω.”

The post Μάρεϊ: “Θέλω να κερδίσω το Wimbledon” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα