Μάρει: “Δεν νιώθω πια πόνο”

Ευχάριστα νέα από το Λονδίνο καθώς ο Μάρει φαίνεται πως θα δώσει το παρόν στο Wimbledon

Αισιόδοξος ότι μπορεί να επιστρέψει σύντομα στο ATP Tour, εμφανίστηκε ο Άντι Μάρει ο οποίος αποκάλυψε ότι μπορεί να προπονείται χωρίς πόνο στο ισχίο.

Ο Βρετανός πρωταθλητής, υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Ιανουάριο και φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο ταλαιπωρημένο του ισχίο, γεγονός που τον γεμίζει αισιοδοξία

ότι μπορεί να ξαναπαίξει ανταγωνιστικό τένις!

Μάλιστα, ο Μάρει θεωρεί σίγουρη την παρουσία του στα διπλά του Wimbledon Championships ενώ το επόμενο διάστημα οι προπονήσεις θα δείξουν αν μπορεί να παίξει και μονά.

“Θα έλεγα ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παίξω μονά στη χορτάρινη σεζόν. Τα διπλά είναι πιο σίγουρα. Αυτό που είχα πει τον Ιανουάριο είναι πως αν δεν ένιωθα καλά, θα προσπαθούσα να παίξω μονά στο Wimbledon και μετά θα σταματούσα το τένις. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να δω πως εξελίσσεται ο τραυματισμός και να δω αν είναι εφικτό να παίξω και μονά.

“Μόλις ξεκίνησα να κινούμαι ελεύθερα και θα χρειαστεί να προπονηθώ για 3 εβδομάδες, πριν το Queen’s. Δεν υπάρχει χρόνος και γι’αυτό δεν είμαι πολύ σίγουρος για τα μονά” τόνισε χαρακτηριστικά στους Times του Λονδίνου.

Ο 32χρονος Σκωτσέζος, δύο φορές πρωταθλητής στο Wimbledon, παραδέχθηκε ότι δεν νιώθει πλέον πόνο και πως αρχίζει να νιώθει ότι μπορεί να σώσει την καριέρα του.

“Θα χρειαστεί να δω πως θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα για το αν μπορώ να αγωνιστώ στα μονά. Μέχρι τώρα πάει πολύ καλά. Παίζω πολύ γκολφ. Δεν νιώθω πόνο περπατώντας στις τρύπες και εκτελώντας swings. Όταν είμαι στο γήπεδο και παίζω τένις, νιώθω τέλεια. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να είμαι έτοιμος και για τα μονά αλλά θα δούμε πως θα πάει. Στα διπλά θα παίξω σίγουρα”

Κατά τη διάρκεια του φετινού Australian Open, ο Άντι Μάρει είχε δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας, ουσιαστικά, την απόσυρσή του από το επαγγελματικό τένις μετά το Wimbledon.

Τα δεδομένα, φαίνεται να αλλάζουν στην περίπτωση του σπουδαίου Βρετανού τενίστα…

The post Μάρει: “Δεν νιώθω πια πόνο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα