ΜάκΕνρο: “Μπορώ να κερδίσω την Γουίλιαμς ακόμη και τώρα”

Ο Τζον ΜάκΕνρο ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, αν θα μπορούσε να κερδίσει την Σερίνα Γουίλιαμς σε μεταξύ τους αναμέτρηση αυτή την εποχή. Δείτε την ενδιαφέρουσα απάντησή του παρακάτω…

Τι κι αν τον ερχόμενο Φεβρουάριο ο Τζον ΜάκΕνρο θα κλείσει τα 60 χρόνια ζωής, όπως φαίνεται έχει μεγάλη πίστη στις ικανότητές του εντός court ακόμη και αυτή την εποχή.

Ο Αμερικανός πρωταθλητής, κάτοχος επτά Grand Slam τίτλων στην καριέρα του και πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, φιλοξενήθηκε

στην τηλεοπτική εκπομπή Nine Networks’ 60 Minutes και απάντησε σε μερικά “καυτά” ερωτήματα.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον από αυτά, ήταν όταν ρωτήθηκε, αν μπορεί ακόμη και τώρα να ανταγωνιστεί την Σερίνα Γουίλιαμς σε μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο ΜάκΕνρο θυμίζουμε, είχε αρνηθεί πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ για να συμμετάσχει σε αγώνα επίδειξης κόντρα στην Σερίνα, αναβιώνοντας την μάχη των δυο φύλων (battle-of-the-sexes).

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός θρύλος του τένις το βράδυ του Σαββάτου:

“Δεν είναι κάτι που θέλω να το κάνω, ειλικρινά, αλλά συνέχεια με ρωτάνε γι’ αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω γιατί ρωτούν μόνο εμένα και δεν προκαλούν άλλους βετεράνους τενίστες να παίξουν με την Σερίνα, μου δίνουν να καταλάβω ότι θέλουν κάτι από εμένα.

Πάντως, γιατί όλοι θέλουν να απαντήσω σε αυτό, έχω να σας πω ότι αν προπονηθώ μερικούς μήνες, πιστεύω ότι μπορώ να την κερδίσω ακόμη και τώρα. Δεν μπορώ να πω ότι θα χάσω. Αν αφοσιωθώ για λίγους μήνες σε αυτόν τον αγώνα, θα κερδίσω”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ΜάκΕνρο: “Μπορώ να κερδίσω την Γουίλιαμς ακόμη και τώρα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα