Μαγικός Έβανς, απέκλεισε τον Τζόκοβιτς (vid)

Ο Ντάνιελ Έβανς πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, κέρδισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters.

Ο Βρετανός άντεξε στην τεράστια πίεση του Σέρβου, έπαιξε εκπληκτικά και πήρε την πολυπόθητη νίκη με 6-4, 7-5, αφήνοντας εκτός διεκδίκησης του πρώτου χωμάτινου Masters, το Νο1 του ταμπλό. Η αναμέτρηση διήρκησε 2 ώρες και 10 λεπτά.

Στα προημιτελικά,

ο Έβανς, Νο33 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφάν, που απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-4, 7-6(7) και ουσιαστικά… άνοιξε τον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στο πάνω μέρος του ταμπλό.

First win vs World No. 1
First win over any of the Big 3
First Masters 1000 quarter-final

A day to remember for Dan Evans at the #RolexMCMasters pic.twitter.com/BoAbhS5hcU

Tennis TV (@TennisTV) April 15, 2021

Ο Έβανς ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα. Έσπασε γρήγορα το σέρβις του Τζόκοβιτς δύο φορές και προηγήθηκε με 3-0 games, δείχνοντας αποφασισμένος να προκριθεί στον παρθενικό του προημιτελικό σε Masters.

Στην συνέχεια, το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη αντέδρασε. Πραγματοποίησε δύο breaks στο σερβίς του Βρετανού (στο 4ο και στο 8ο game) και έφερε το ματς στα ίσια (4-4).

Όμως, το Νο33 στην παγκόσμια κατάταξη δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Απάντησε με break στο break, έκανε το 5-4 και σερβίροντας επιτυχώς στο τελευταίο game του 1ου σετ, το κατέκτησε.

Στο 2ο σετ η εξέλιξη ήταν παρόμοια. Ο Έβανς πάλεψε με νύχια και με δόντια για την πρόκριση και τα κατάφερε. Ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στους καθοριστικούς πόντους του παιχνιδιού, πραγματοποίησε δύο breaks στο σερβίς του Τζόκοβιτς, ενώ ο ίδιος δέχθηκε μόλις ένα και πέτυχε μια σπουδαία νίκη.

Ο 33χρονος τενίστας βρίσκεται σε εξαιρετική σωματική, αλλά και πνευματική κατάσταση. Σήμερα απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τους πάντες.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Γιάννης Μαύρος

The post Μαγικός Έβανς, απέκλεισε τον Τζόκοβιτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα