Λέιβερ: “Ο Ρότζερ είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών”

Για τον σπουδαίο Ρόντ Λέιβερ, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών. Αγωνιζόμενοι σε διαφορετικές εποχές ο Ρότζερ και ο Ρόντ κατέκτησαν τον κόσμο του τένις, προσφέροντας μοναδικές στιγμές. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στους δύο “γίγαντες της αντισφαίρισης” από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Πάντοτε τονίζουν ο ένας τα επιτεύγματα του άλλου.

Μιλώντας για τον Ρότζερ, ο Λέιβερ αποκάλυψε ότι θεωρεί τον Ελβετό τον καλύτερο παίκτη αυτής της γενιάς, αλλά και της ιστορίας του τένις, τοποθετώντας τον πάνω από τους Ραφαέλ Ναδάλ

και Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο θρύλος της Αυστραλίας πιστεύει ότι ο Φέντερερ θα έχει καλές πιθανότητες στο Wimbledon και το US Open την φετινή χρονιά, του εύχεται καλή ανάκαμψη και ελπίζει να τον δει ξανά στα court τους επόμενους μήνες.

“Για μένα, ο Ρότζερ είναι ο κορυφαίος της εποχής του. Υπάρχουν πολλά πράγματα που το αποδεικνύουν. Κοιτάξτε τα ρεκόρ του”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Όμως δώστε χρόνο και στα νέα παιδιά, μπορεί στο μέλλον να είναι τόσο καλοί όσο ο Ρότζερ. Στο δρόμο του βρίσκονται αναμφίβολα και οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ. Έχουν κερδίσει πολλά τουρνουά και η συνέπεια τους είναι απίστευτη”.

“Είναι ασυνήθιστο να έχουμε τόσο καλούς παίκτες την ίδια εποχή”, είπε κλείνοντας ο Ροντ Λέιβερ,αναφερόμενος στο “Big 3”.

Γιάννης Μαύρος 

The post Λέιβερ: “Ο Ρότζερ είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα