Κράτησε την Ευρώπη “ζωντανή” ο “Βασιλιάς”! – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ παρέμεινε αήττητος στα μονά για τρίτη σερί χρονιά στο Laver Cup και έστειλε την απίστευτη φετινή σειρά κόντρα στον Κόσμο σε καθοριστικό 12ο παιχνίδι!

Απίθανα πράγματα στο φετινό Laver Cup!

Μετά από τρεις μέρες τρομερής μάχης ανάμεσα σε δύο απίστευτα ισοδύναμες ομάδες, Ευρώπη και Κόσμος θα λύσουν τις διαφορές τους στο τελευταίο προγραμματισμένο παιχνίδι του φετινού Laver Cup όπου ο νικητής τα παίρνει όλα!

Ο τεράστιος Ρότζερ Φέντερερ παρέμεινε αήττητος σε αγώνες

μονού στο Laver Cup για τρίτη σερί διοργάνωση και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τριών αγώνων που μέτραγε από το βράδυ του Σαββάτου ο Κόσμος για να διατηρήσει τις ελπίδες της ομάδας του ακέραιες για τον φετινό τίτλο!

Όλα αυτά μετά την ελεγχόμενη νίκη του επί του Τζον Ίσνερ με 6-4, 7-6(3) που έχει οδηγήσει τη σειρά στο 11-10 υπέρ του Κόσμου!

Το προβάδισμα αυτό δεν έχει βέβαια την παραμικρή σημασία καθώς όποια ομάδα κερδίσει το τελευταίο ματς παίρνει και το τρόπαιο σε ένα συγκλονιστικό shoot-out που θα δώσει τέλος σε μία άρτια διοργάνωση!

Το βάρος πέφτει τώρα πάνω στους ώμους των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Μίλος Ράονιτς που δεν ήταν οι πρώτες επιλογές των προπονητών τους και έχουν μέχρι στιγμής ήττες στα μονά της διοργάνωσης, ωστόσο, από αυτούς θα κριθεί το φετινό τρόπαιο!

Για ακόμη μια φορά μαγικός ο Ρότζερ Φέντερερ, έχοντας όλο το κοινό της Γενεύης στο πλευρό του, κατάφερε να κερδίσει τον γίγαντα Αμερικανό εκμεταλλευόμενος τις λιγοστές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο σερβίς του Ίσνερ!

Αυτό είναι το ονειρικό τέλος μίας εκπληκτικής διοργάνωσης όπου, όποιος και αν κερδίσει, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο μυαλό ματς για πολύ καιρό!

Κώστας Αϊτάκης

The post Κράτησε την Ευρώπη “ζωντανή” ο “Βασιλιάς”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα