Κορέτσα: “Ο Τζοκοβιτς φαβορί για Μπερσί και Τορίνο”

Ο πρώην Νο2 του κόσμου και πλέον αναλυτής του Eurosport, Άλεξ Κορέτσα, πιστεύει ότι παρά την αποχή του από το ασιατικό swing, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να επιστρέψει στην ίδια πολύ καλή κατάσταση για τα δύο μεγάλα τελευταία τουρνουά της σεζόν στα οποία έχρισε τον Σέρβο ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή τους. 

“Νομίζω ότι ο Τζόκοβιτς ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει κάθε στιγμή.” είπε στο Eurosport ο Ισπανός. “Αλλά για να το κάνεις αυτό

πρέπει να γνωρίζεις καλά το σώμα σου, πρέπει να ξέρεις το παιχνίδι σου. Οπότε θεωρώ ότι ο Νόβακ αυτό το κάνει πολύ καλά, αλλά παράλληλα είναι και δύσκολο γιατί δεν είναι εύκολο να έχει μείνει εκτός 1,5 μήνα και να επιστρέψεις έτοιμος για να το κάνεις.”

“Πρέπει να αποδεχθείς την κατάσταση τις πρώτες ημέρες, ότι ίσως δεν νιώθεις τόσο καλά γιατί και οι άλλοι παίκτες έπαιξαν περισσότερο από σένα, καθώς και το να προπονείσαι από το σπίτι είναι διαφορετικό.”

“Πιστεύω ότι θα είναι από τους μεγαλύτερους διεκδικητές του τίτλου και το μεγαλύτερο φαβορί για να κερδίσει τους δύο τελικούς σε Τορίνο και Μπερσί. Έχει παίξει τόσο καλά μέσα στη σεζόν που έχει τόση αυτοπεποίθηση όποτε μπαίνει στο court που νομίζω ότι όταν νιώσει έτοιμος θα είναι σχεδόν ανίκητος.”

Το τελευταίο 1000άρι της σεζόν στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου, την περίοδο 12-19 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα ATP Finals στο Τορίνο. 

The post Κορέτσα: “Ο Τζοκοβιτς φαβορί για Μπερσί και Τορίνο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα