Κορέτα: “Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα παραμείνουν στην κορυφή”

Ο Άλεξ Κορέτα πιστεύει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ραφαέλ Ναδάλ θα είναι οι νικητές των περισσότερων Grand Slam και το 2021. Ωστόσο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πολλούς δυνατούς συναθλητές τους, όπως ο Ντάνιλ Μεντβέντεφ και ο Ντομινίκ Τιμ, ο οποίος πέρσι τους στέρησε έναν ιδιαίτερα σημαντικό τίτλο (US Open).

Ο Κορέτα είναι πεπεισμένος ότι ο Μεντβέντεφ θα κερδίσει έναν μεγάλο τίτλο το 2021 και ότι ο Τιμ

έχει τις δυνατότητες να κερδίσει ακόμη ένα Grand Slam μετά την θαυμάσια εμφάνιση του στο US Open. Ο Άλεξ θα ήθελε επίσης πολύ να δει τους Φελίξ-Οζέρ Αλιάσιμ και Ντένις Σαποβάλοφ να παίζουν το καλύτερο τους τένις, όπως και το ανερχόμενο ταλέντο της Ισπανίας Κάρλος Αλκαράζ.

“Νομίζω ότι ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ θα παραμείνουν στην κορυφή. Πιστεύω ότι και οι δύο θα προσθέσουν τουλάχιστον έναν ακόμη σημαντικό τρόπαιο στην συλλογή τους, το τρέχον έτος. Ωστόσο ο Μεντβέντεφ είναι πολύ πιθανό κατ’εμέ να κατακτήσει έναν Major τίτλο και ο Τιμ σίγουρα θα παραμείνει ένας πολύ σκληρός αντίπαλος. Διαθέτει την εμπειρία της Νέας Υόρκης και γνωρίζει ότι μπορεί να κερδίσει αξιόλογους τίτλους.

Ο Ντομινίκ έχει απίστευτη δύναμη, εμπειρία και παίζει εξαιρετικά σε όλες τις επιφάνειες. Θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε. Θα ήθελα πολύ να δω τον Αλιάσιμ και τον Σαποβάλοφ να βελτιώνονται και να εξελίσσονται, είναι δύο παίκτες που λατρεύω να παρακολουθώ. Ο Τσιτσιπάς είναι επίσης ένας παίκτης που πρέπει να το κάνει. Ο Ράφα θα είναι ο ηγέτης μας και τη φετινή σεζόν, μαζί με τους Μπαουτίστα Αγκούτ και Καρένο Μπούστα”, δήλωσε ο Άλεξ Κορέτα.

Γιάννης Μαύρος 

The post Κορέτα: “Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα παραμείνουν στην κορυφή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα