Κίνα: Πρώτη νίκη για τον Σακελλαρίδη

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις προσπάθειές του στο ATP Challenger τουρνουά της Κίνας ο Στέφανος Σακελλαρίδης, πετυχαίνοντας την πρώτη από τις δύο νίκες που θέλει για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής (10/9) ο Στέφανος προκρίθηκε σε βάρος του 24χρονου Αυστραλού, Μάθιου Κρίστοφερ Ρόμιος, έπειτα από εγκατάλειψη του δεύτερου στα μέσα του πρώτου σετ (5-2),

Αύριο Δευτέρα (11/9) θα διεκδικήσει την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό

είτε κόντρα στον Ινδό Άρτζουν Καντέ, είτε απέναντι στον Γερμανό Τζίμι Γιανγκ, που αναμετρώνται σήμερα για τον πρώτο γύρο των προκριματικών.

Παράλληλα, ο Μάρκος Καλοβελώνης ηττήθηκε από τον 24χρονο τενίστα από την Ταϊπέι, Μπανγκ Σου Γιν, με 6-2, 6-3 μέσα σε 58 αγωνιστικά λεπτά, και δεν κατάφερε να συνεχίσει τις προσπάθειές του για το κυρίως ταμπλό, αλλά δεν αποχαιρετά τη διοργάνωση ακόμα.

Τόσο ο Μάρκος, όσο και ο Στέφανος έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και στα διπλά του τουρνουά, αλλά με διαφορετικούς παρτενέρ. Ο Σακελλαρίδης θα συνεργαστεί με τον 29χρονο Πολωνό, Φίλιπ Πελίβο. ενώ ο Καλοβελώνης θα παίξει δίπλα στον 45χρονο Ιάπωνα, Τοσιχίντε Ματσούι.

The post Κίνα: Πρώτη νίκη για τον Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα