Κέρμπερ: “Κανείς δεν θέλει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη”

Η τρεις φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, Αντζέλικα Κέρμπερ, σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως εκτός απροόπτου δεν θα παίξει στο Αμερικανικό Όπεν φέτος…

Η πολύπειρη Γερμανίδα τενίστρια που κατέκτησε τον τίτλο στη Νέα Υόρκη το 2016, δεν έχει στις βασικές προτεραιότητές της να παίξει τον επόμενο μήνα στο δεύτερο φετινό Major τουρνουά.

Μετά την Άσλεϊ Μπάρτι, η οποία εξέφρασε τις αμφιβολίες

της για την παρουσία της στο US Tour, η Κέρμπερ έρχεται να προσθέσει το όνομά της στη λίστα με τις αμφίβολες του Top30.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι πλήγμα για την διοργάνωση να χάσει δυο τόσο δυνατές προσωπικότητες και εκ των κορυφαίων τενιστριών τα τελευταία χρόνια.

Από τις δηλώσεις της Κέρμπερ (Νο21) πάντως, δεν φαίνεται… φως στο τούνελ για τους ανθρώπους του US Open, που μάλλον θα αναγκαστούν να βγάλουν σε πέρας τη φετινή τους δοκιμασία χωρίς την βοήθεια από πολλούς κορυφαίους.

Αναλυτικά όσα είπε η 32χρονη Γερμανίδα:

“Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Μιλάω πάντα με ειλικρίνεια και αυτό που έχω να πω αυτή τη στιγμή, είναι πως δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου τον επόμενο μήνα στις ΗΠΑ.

Πιστεύω πως κανείς δεν θέλει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να παίξει στο US Open, διότι τα πράγματα δεν είναι απλά.

Έχω απεριόριστο σεβασμό για κάθε άνθρωπο του team μου και δεν έχω σκοπό να φέρω σε κίνδυνο την υγεία τους. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά με τη συνέχεια του Tour φέτος και ακόμη κρατάω μικρό καλάθι για τα υπόλοιπα τουρνουά”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κέρμπερ: “Κανείς δεν θέλει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα