Κάιλ Έντμουντ: Το επόμενο μεγάλο αστέρι

13:33 5/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο πολύπειρος Αυστραλός Πατ Κας, κάτοχος του Wimbledon το 1987 και πρώην Νο4 τενίστας στον κόσμο, μίλησε για το μέλλον του Κάιλ Έντμουντ στο ανδρικό Tour, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του τένις…

Δεν είναι κρυφό, πως ο Κάιλ Έντμουντ είναι ένας από τους τενίστες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στο μέλλον με τα κατορθώματά του. Ο Βρετανός, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει ένας

εκ των “μεγάλων” του Tour και όπως φαίνεται είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Πατ Κας, προπονητής της Κόκο Βάντεγουεϊ αυτήν την στιγμή και φυσικά πρώην Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μίλησε για το μέλλον του 23χρονου, Νο17 του κόσμου τώρα, πλέκοντας το εγκώμιό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 53χρονος:

“Θα είναι σίγουρα παίκτης Top5. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι μέσα στους κορυφαίους του κόσμου για πολλά χρόνια. Έχει ότι χρειάζεται κάποιος για να το πραγματοποιήσει. Είναι συγκεντρωμένος, αποφασισμένος και δεν επηρεάζεται από κανέναν. Αυτό μου αρέσει περισσότερο από όλα πάνω του.

Υπάρχουν μερικά παιδιά τα οποία είναι πολύ καλοί τενίστες, όμως όταν πιέζονται, αποτυγχάνουν. Αυτός όμως, τα έχει όλα. Αν συνεχίσει να βελτιώνεται δεν τίθεται αμφιβολία ότι θα είναι σταθερά στο Top10 και θα διεκδικεί τίτλους Grand Slam, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι πολύ εντυπωσιακός παίκτης. Μου αρέσει να τον παρακολουθώ, χτυπάει δυνατά την μπάλα, είναι πολύ επιθετικός και ξέρει πως να χειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Δεν το λέω μονάχα επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά, αλλά είναι μια μεγάλη αλήθεια”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κάιλ Έντμουντ: Το επόμενο μεγάλο αστέρι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα