Συνεχίζεται… – VIDEO

Η βροχή στο Ντέλρεϊ δεν έλεγε να σταματήσει και έτσι οι Φράνσις Τιαφό και Χιόν Τσανγκ θα λύσουν τις διαφορές τους το Σάββατο, καθώς ο μεταξύ τους προημιτελικός στο Delray Beach Open των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, διεκόπη στο τρίτο και καθοριστικό σετ λόγω βροχής.

Ο Φράνσις Τιαφό ήταν ένα βήμα πριν την κατάκτηση της νίκης καθώς προηγούνταν με 5-7, 6-4, 5-3 όμως το παιχνίδι διεκόπη και δεν ξαναξεκίνησε

ποτέ, με τον Τσανγκ να την… γλιτώνει προσωρινά τουλάχιστον και να μένει ακόμη ζωντανός στην διοργάνωση.

Ο 20χρονος Αμερικανός έχει απολέσει ήδη τρία ματς πόιντ για να τελειώσει την υπόθεση νίκη-πρόκριση στην τελική ”4αδα” του θεσμού και θα προσπαθήσει να ”καθαρίσει” την πρόκριση το Σάββατο, με τον Ντένις Σαποβάλοβ να τον περιμένει ήδη στον ημιτελικό. Ο Καναδός, Νο46 στον κόσμο, επικράτησε του Τέιλορ Φριτζ νωρίτερα μέσα στην ημέρα με 7-5, 6-4 και σφράγισε το εισιτήριό του για τον ημιτελικό του θεσμού.

Στον άλλον ημιτελικό, θα αναμετρηθούν οι Στιβ Τζόνσον και Πίτερ Γκόγιοβτζικ. Ο Τζόνσον αρχικά, χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε του Ρώσου Εβγκένι Ντονσκόι με 6-1, 6-4 και πήρε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του Delray Beach Open στις ΗΠΑ.

Ο Γερμανός Γκόγιοβτζικ, Nο64 του κόσμου, κέρδισε τον Αμερικανό NextGen Ρέιλι Όπελκα ο οποίος απέκλεισε τον Τζακ Σοκ μέσα στην εβδομάδα, με 7-6(3), 6-3 μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά τένις και έκλεισε το ραντεβού του με τον Τζόνσον για την επόμενη φάση του θεσμού.

DELRAY BEACH DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συνεχίζεται… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα