Και τώρα… χώμα! – VIDEO

Μετά την απόσυρσή του απ’τα ημιτελικά του BNP Paribas Open, ο Ράφαελ Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Miami Masters που ακολουθεί

Αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε κάποιο απρόοπτο, θα δούμε ξανά τον Ναδάλ να αγωνίζεται στο αγαπημένο του Μόντε Κάρλο, 14-21 Απριλίου.

Ο 32χρονος Ισπανός, με το ζόρι κατάφερε να ολοκληρώσει τον προημιτελικό του κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, κερδίζοντας μάλιστα στα δύο σετ

το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως λίγο πριν επιστρέψει στο court για την 39η αναμέτρησή του κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Πριν την επίσημη ανακοίνωση απ’το BNP Paribas Open, ο Ράφα είχε φροντίσει να ενημερώσει προσωπικά τον Ρότζερ Φέντερερ, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό που τρέφει για τον βασικό του αντίζηλο.

“Βγήκα για ζέσταμα το πρωί και ένιωσα ότι το γόνατό μου δεν είναι σε καλή κατάσταση για να αγωνιστώ στο επίπεδο που ήθελα και απαιτούσε ένας ημιτελικός. Είναι δύσκολο για μένα να δεχθώ αυτές τις καταστάσεις που έχω περάσει στην καριέρα μου” είπε ο Ράφα ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Miami Masters που ακολουθεί και πως ελπίζει να είναι έτοιμος για το Monte Carlo Masters, σε ένα μήνα από τώρα.

“Στεναχωριέμαι που αποσύρομαι από ένα τουρνουά που λατρεύω και έχω φτάσει στα ημιτελικά, έχοντας κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά” πρόσθεσε ο Ράφα ο οποίος δεν είχε χάσει σετ στο Indian Wells.

The post Και τώρα… χώμα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα