Και στο βάθος…. Φέντερερ

Τον δεύτερο αγώνα του στη Βασιλεία, δίνει σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Πίτερ Γκογιόφτσικ

Με ψυχολογία πρωταθλητή, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Swiss Indoors Basel ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος την Τετάρτη κέρδισε στα δύο σετ τον Ζέρεμι Σαρντί, στο ντεμπούτο του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Ο 20χρονος Έλληνας, θα αγωνιστεί σήμερα (16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) απέναντι στον 29χρονο Γερμανό, Νο60

της παγκόσμιας κατάταξης, Πίτερ Γκόγιοφτσικ ο οποίος στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Νίκολας Γιάρι με ανατροπή (1-6, 7-5, 6-3).

Ο Στέφανος, Νο16 στον κόσμο, προέρχεται από ένα σερί πέντε κερδισμένων αγώνων και φυσικά από τον πρώτο του ATP τίτλο, την περασμένη εβδομάδα στη Στοκχόλμη.

Σε περίπτωση που συνεχίσει τα επιτυχημένα του αποτελέσματα, στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το νικητή της αναμέτρησης Σέπι-Μεντβέντεφ ενώ δεν μπορούμε να παραλείψουμε την πιθανή διασταύρωση με τον Ρότζερ Φέντερερ στους “4” της indoor διοργάνωσης.

Ο 37χρονος Ελβετός, οχτώ φορές πρωταθλητής στη Βασιλεία, θα αντιμετωπίσει στις 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD τον Ζαν Λενάρντ Στρουφ, θέλοντας να ξεχάσει την μέτρια πρεμιέρα στη γενέτειρά του, κόντρα στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Εφόσον ο Φέντερερ επιβεβαιώσει τα προγνωστικά απέναντι στο Γερμανό, Νο52 στον κόσμο, στα προημιτελικά θα συναντήσει έναν εκ των Γκούλμπις-Σιμόν.

SWISS INDOORS BASEL DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Και στο βάθος…. Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα