“Καυτή” Σάκκαρη στη Ρώμη – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο κυρίως ταμπλό του Premier Mandatory τουρνουά της Ρώμης. Η Ελληνίδα, απέκλεισε στα δυο σετ την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα…

Ούτε σετ έχει χάσει μέχρι στιγμής στη Ρώμη η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά από τρεις αγώνες της.

Η Μαρία Σάκκαρη, ερχόμενη με φόρα από τα προκριματικά του Internazionali BNL D’ Italia, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό και προκρίθηκε με straight-sets νίκη, επί της Αναστασίας Παβλιουτσένκοβα.

Πιο αναλυτικά, η 23χρονη Ελληνίδα επιβλήθηκε με 6-1, 7-5 μετά από μια ώρα και 33 λεπτά αγώνα και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του θεσμού, την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ, Νο14 του ταμπλό.

It’s battle time on court.1 between M.Sakkari and A.Pavlyuchenkova! #ibi19 #WTA pic.twitter.com/tqBrBMQCL6

— Internazionali Bnl (@InteBNLdItalia) 14 Μαΐου 2019


Αυτήν ήταν η όγδοη νίκη της Σάκκαρη στα τελευταία εννιά ματς της, δείχνοντας πως διάγει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, ούσα γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά και τον τίτλο που κατέκτησε στο Ραμπάτ πριν μερικές ημέρες.

Στο πρώτο σετ της σημερινής αναμέτρησης κυριάρχησε απόλυτα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Από το 1-1 και έπειτα, κέρδισε πέντε σερί γκέιμς και κατέκτησε το παρθενικό της σετ με 6-1.

Αν και στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, η Ρωσίδα, Νο36 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ξεκίνησε υπέροχα παίρνοντας προβάδισμα με 1-4, η Σάκκαρη δεν πτοήθηκε και επέστρεψε εντυπωσιακά.

“Τρέχοντας” ένα φοβερό σερί, η Μαρία κέρδισε έξι γκέιμς από τα επόμενα επτά και “έκλεισε” φοβερά την αναμέτρηση, κατακτώντας και το δεύτερο σετ με 7-5.

WTA INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Καυτή” Σάκκαρη στη Ρώμη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα