Ηττήθηκε και έμεινε 2η η Ελλάδα

15:22 6/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Η εθνική ομάδα της χώρας μας στο Davis Cup, ηττήθηκε από την οικοδέσποινα χώρα του Μαυροβουνίου και έμεινε στην δεύτερη θέση του Group lll, μη μπορώντας να μπει στα play-offs για την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία!

Μετά τις δυο σερί νίκες σε βάρος της Λετονίας και της Αρμενίας την Μ.Τετάρτη και την Μ.Πέμπτη, η εθνική Ελλάδας βρέθηκε μια νίκη μακριά από την είσοδό της στα play-offs ανόδου για την 2η

κατηγορία, στο Davis Cup.

Αυτήν η νίκη όμως δεν ήρθε ποτέ, αφού στο ντέρμπι κόντρα στο Μαυροβούνιο, το οποίο είχε την ίδια συγκομιδή βαθμών με την ομάδα μας, οι Γιάννης Στεργίου και Μάρκος Καλοβελώνης δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να ηττηθούν και κατ’ επέκταση και η εθνική να γνωρίσει τον αποκλεισμό από τα play-offs.

Στα παιχνίδια που έγιναν στο Ουλτσίν του Μαυροβουνίου την Μ.Παρασκευή, στο χώμα, η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-0 από τους οικοδεσπότες, χάρις σε δυο νίκες των Ρεζάρ Κούνγκου και Λιούμπομιρ Σέλεμπιτς, σε βάρος των Γιάννη Στεργίου και Μάρκου Καλοβελώνη, αντίστοιχα.

Πρώτα ο Κούνγκου, Νο876 στον κόσμο, κέρδισε με μεγάλη δυσκολία τον Στεργίου με τελικό σκορ 7-6(2), 6-2 και στην συνέχεια ο Σέλεμπιτς κέρδισε τον Καλοβελώνη αρκετά άνετα με 6-2, 6-1, προκειμένου να δώσουν την πρωτιά στην χώρα τους.

Η βαθμολογία του Ομίλου της Εθνικής:

Μαυροβούνιο 3-0Ελλάδα 2-1Λετονία 1-2Αρμενία 0-3

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ηττήθηκε και έμεινε 2η η Ελλάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα