“Ήθελα τον Τσιτσιπά στον τελικό – Τον έχω κερδίσει τέσσερις φορές”

17:27 4/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έδωσε τροφή για σχόλια με τις δηλώσεις του αμέσως μετά την πρόκρισή του στον τελικό του φετινού Citi Open, στην Ουάσινγκτον, μιας και τόνισε πως… θα ήθελε καλύτερα να έχει αντίπαλο εκεί, τον Στέφανο Τσιτσιπά…

Ο Ρώσος τενίστας, που διάγει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, αν μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στον Έλληνα αθλητή και τον Νικ Κύργιο, για το ποιον από τους δυο θα συναντήσει απόψε στον τελικό (00:00GR – Cosmote Sport 6 HD), μάλλον θα διάλεγε τον Στέφανο.

Επικαλούμενος

το άριστο Η2Η του με τον 20χρονο Αθηναίο, ο Μεντβέντεφ επεσήμανε στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την πρόκρισή του σε βάρος του Πίτερ Γκόζοφτσικ, πως θα ήταν καλό για τον ίδιο να έπαιζε κόντρα στον Τσιτσιπά.

Αντ’ αυτού, ο Νικ Κύργιος θα είναι το εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ρώσος, αν θέλει να κάνει δικό του τον τίτλο του Citi Open.

“Σε όλα τα ματς μου, θέλω να κερδίζω. Για τα χρήματα, για τους ΑΤΡ πόντους, για την δημοτικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ποιον έχω αντίπαλο κάθε φορά. Δεν μπαίνω δηλαδή στο court, σκεπτόμενος πως μπορεί να χάσω.

Για εμένα, πάντως, θα ήταν πολύ καλό να αντιμετώπιζα στον τελικό του τουρνουά, τον Στέφανο Τσιτσιπά, παρότι τα πρόσφατα παιχνίδια μας κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Είναι το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά τον έχω κερδίσει και τις τέσσερις φορές που έχουμε τεθεί αντιμέτωποι”, είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ, ενόψει του αγώνα με τον Νικ Κύργιο.

CITI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ήθελα τον Τσιτσιπά στον τελικό – Τον έχω κερδίσει τέσσερις φορές” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα