Ηράκλειο: Έξι ελληνικές παρουσίες στη φάση των “16”

Η Τετάρτη ήταν εξαιρετική ημέρα για τις ελληνικές ρακέτες στο ταμπλό των γυναικών στο τουρνουά ITF Pro των 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο, καθώς Ελένη Μτσεντλίτζε, Έλενα Κοροκοζίδη, Δήμητρα Παύλου και Ελένη Χριστοφή πέρασαν στον 2ο γύρο του τουρνουά και σε συνδυασμό με τις νίκες της Τρίτης από Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μιχαέλα Λάκη έκαναν έξι τις παρουσίες στη φάση των “16”.

Η

πρωταθλήτρια Ελλάδος, Μτσεντλίτζε, χρειάστηκε 2,5 ώρες για να φτάσει στην ολική ανατροπή απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά Ουκρανή, Κριστίνα Πότσιοβιουκ επικρατώντας με 1-6, 6-3, 7-5 κλείνοντας ραντεβού για τον “εμφύλιο” του 2ου γύρου κόντρα στην Νο1 του ταμπλό Σακελλαρίδη. 

Μεγάλη νίκη και για την Κοροκοζίδη που κέρδισε τη Νο5 του ταμπλό Ιταλίδα, Φεντερίκα Αρτσιντιάκονο με 6-1, 6-4 σε 75 λεπτά, δείχνοντας ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Κάρμεν Λόπεθ Μαρτίνεθ. 

Πρόκριση και για τη Δήμητρα Παύλου που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρωσίδας Αναστάσια Γκρετσκίνα με 6-2, 6-3 σε μία ώρα και 24 λεπτά με τη Λάκη να είναι η επόμενη αντίπαλός της σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. 

Την τελευταία χρονικά ελληνική νίκη της ημέρας σημείωσε η Χριστοφή που έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην 30χρονη και πρώην Νο540 του κόσμου, Μαρτίνα Σπιγκαρέλι, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί με 6-0, 6-4.

Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα τενίστρια θα είναι μία ακόμα Ιταλίδα, προερχόμενη από τα προκριματικά, η Λάρα Πφέιφερ. 

CALGARY NATIONAL BANK CHALLENGER SINGLES DRAW | DOUBLES |OPP

The post Ηράκλειο: Έξι ελληνικές παρουσίες στη φάση των “16” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα