Ήγγικεν η ώρα της επιστροφής του Λεμπρόν! (vid)

Ο κόσμος του πάντελ θα έχει τις επόμενες ημέρες τα μάτια του στραμμένα στη Ρώμη και το Foro Italico, όπου θα διεξαχθεί το Italy Major για το Premier Padel. Σε ένα γεμάτο ταμπλό ανδρών και γυναικών, ίσως η πιο… εξέχουσα παρουσία αναμένεται να είναι αυτή του Χουάν Λεμπρόν. Ο 28χρονος Ισπανός, μέχρι πρότινος Νο1 στην κατάταξη, ήταν παροπλισμένος περίπου από τα μέσα Μαΐου, ταλαιπωρούμενος από

επικονδυλίτιδα στο δεξί του χέρι.

Πλέον, δύο μήνες αργότερα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και ο Λεμπρόν επιστρέφει στο… φυσικό πεδίο δράσης του, έχοντας φυσικά ως παρτενέρ τον Αλεχάνδρο Γκαλάν. Ο τελευταίος αγωνίστηκε τις προηγούμενες εβδομάδες στο World Padel Tour με παρτενέρ τον Γιόν Σανθ, προκειμένου να παραμείνει ενεργός. Αξιοσημείωτο είναι πως οι Λεμπρόν και Γκαλάν είχαν χάσει και νωρίτερα την άνοιξη περίπου ενάμιση μήνα κοινής δράσης, μιας και αμφότεροι αντιμετώπισαν τραυματισμούς, ο ένας διαδοχικά από τον άλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Lebrón Chincoa (@juanlebronc)

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο γεγονός πως το Italy Major θα είναι το πρώτο τουρνουά στην ιστορία του Premier Padel όπου θα υπάρχει και ταμπλό γυναικών, αφού μέχρι σήμερα το σιρκουί αφορούσε αποκλειστικά σε άνδρες. Η διοργάνωση θα καλύψει το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας, με τους δύο μεγάλους τελικούς να είναι παραδοσιακά προγραμματισμένοι για την Κυριακή.

Το ταμπλό των γυναικών:

Το ταμπλό των ανδρών:

The post Ήγγικεν η ώρα της επιστροφής του Λεμπρόν! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα