Η θαυματουργή Σίεχ απέκλεισε την Οσάκα! – VIDEO

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Ναόμι Οσάκα, απογοήτευσε σε ακόμα ένα τουρνουά καθώς αποκλείστηκε από την εκπληκτική Σου-Γουέι Σιέχ παρά το γεγονός ότι σέρβιρε για το ματς στο δεύτερο σετ!

Ένα ζήτημα είναι να φτάσεις στην κορυφή, ένα άλλο να διατηρηθείς εκεί!

Και με αυτά που έχει δείξει η Ναόμι Οσάκα μετά το Αυστραλιανό Όπεν, όταν και ανέβηκε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, το μέλλον δεν φαντάζει αισιόδοξο για αυτήν!

Σε ακόμα ένα τουρνουά, η 20χρονη Γιαπωνέζα αποκλείεται νωρίς, αυτή τη φορά από την τρομερή Σου-Γουέι Σιέχ καθώς ηττήθηκε

από την τενίστρια από την Ταϊβάν με 4-6, 7-6(4), 6-3.

Είχαμε ήδη επισημάνει το πόσο επικίνδυνη είναι η Ασιάτισσα τενίστρια που πάντα δείχνει τον καλύτερό της εαυτό όταν αγωνίζεται κόντρα σε κορυφαίες τενίστριες και, μετά την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, αποκλείει και τη Ναόμι Οσάκα σε μια ξέφρενη πορεία μέχρι τον τέταρτο γύρο και μια πιθανή αναμέτρηση με την Καρολίν Βοζνιάκι!

Ένα μικρό έπος μπορεί να χαρακτηριστεί η επικράτησε της Σίεχ μιας και βρέθηκε με σετ πίσω και είδε την Οσάκα να σερβίρει για τον αγώνα στο 5-4 του δεύτερου σετ.

Αλλά, γεννημένη μαχήτρια, η Σίεχ απέτρεψε την Γιαπωνέζα από το να κλείσει εκεί το ματς και κέρδισε με το σπαθί της το δεύτερο σετ στο tie break και τα κατορθώματά της είχαν συνέχεια!

Βρέθηκε πίσω με break και στο τρίτο σετ αλλά, η αλήθεια είναι ότι η Οσάκα δεν εξέπεμπε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τη νίκη και τελικά η Σίεχ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κατάσταση.

Την ανέτρεψε ολοκληρωτικά και με δύο τελειωτικά breaks πήρε μια απολαυστική νίκη, την πρώτη της κόντρα σε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από την άλλη πλευρά, η Οσάκα μπαίνει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας καθώς όλα της τα αποτελέσματα μετά τον θρίαμβο του Αυστραλιανού Όπεν και τον “χωρισμό” της με τον τέως προπονητή της, Σάσα Μπατζίν, είναι αρνητικά…

Σάββατο, 23/3: 3ος γύρος Miami
Kvitova (Czech Republic) beat Vekic (Croatia) 6-4 3-6 6-4
Garcia (France) beat Goerges (Germany) 6-0 7-5
Barty (Australia) beat Stosur (Australia) 6-0 6-3
Sieh (Taiwan) beat Osaka (Japan) 4-6 7-6(4) 6-3

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Η θαυματουργή Σίεχ απέκλεισε την Οσάκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα