Η κλήρωση του Αλκαράθ στο Argentina Open (draw)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Argentina Open, του δεύτερο χωμάτινου τουρνουά στο swing της Νοτίου Αμερικής, με τον Κάρλος Αλκαράθ να επιστρέφει στη δράση, μετά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Australian Open από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στο χωμάτινο τουρνουά στο Μπουένος Άιρες, η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Ο 20χρονος

Ισπανός μαζί με τους 2-Κάμερον Νόρι, 3-Νίκολας Τζάρι και 4-Φραντσίσκο Τσερούντολο, έχουν bye στον 1ο γύρο και στη φάση των “16” περιμένει, πιθανότατα, τον Περουβιανό Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας ο οποίος παίζει με qualifier στην πρεμιέρα.

Πιθανός αντίπαλος του Καρλίτο στα προημιτελικά ένας εκ των Τσίλιτς-Τζέρε που παίζουν μεταξύ τους στον 1ο γύρο ενώ στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι επίσης οι 3-Τζάρι και 6-Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί.

Ένα ακόμη όνομα που ξεχωρίζει στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι κι αυτό του Στάνισλας Βαβρίνκα ο οποίος παίζει με τον γηπεδούχο Πέδρο Καχίν στον 1ο γύρο και ο νικητής θα αναμετρηθεί με τον Τζάρι στους “16” της διοργάνωσης.

Οι πιθανοί προημιτελικοί του Argentina Open

Αλκαράθ-Τζέρε
Τζάρι-Ετσεβερί
Τσερούντολο-Φις
Νόρι-Μπαέζ

ARGENTINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Η κλήρωση του Αλκαράθ στο Argentina Open (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα