Η απόσυρση του Σταν Βαβρίνκα πλησιάζει…

15:17 4/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ελβετός στάρ του τένις Στάν Βαβρίνκα δήλωσε πως ίσως βρίσκεται κοντά στο τέλος της καριέρας του.

Σε μια συνέντευξη στην αυστραλιανή εφημερίδα Financial Review, ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam ανέφερε ότι στην ηλικία του, αποτελεί μια παλιά μηχανή που ελπίζεις να “βγάλει” το έτος.

Επί του παρόντος ο Στάν βρίσκεται στην 18η θέση της κατάταξης ATP και είναι το σημαντικότερο όνομα που θα συμμετάσχει στο Murray River

Open. Στην λίστα συμμετεχόντων της συγκεκριμένης διοργάνωσης βρίσκονται επίσης οι Νικ Κύργιος και Φέλιξ-Οζέρ Αλιάσιμ. Στην συνέχεια η δράση θα μεταφερθεί στο Melbourne Park και το πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Ο πρωταθλητής του Αυστραλιανού Όπεν το 2014 δήλωσε ότι η δίψα του για τίτλους τον έφερε πίσω στη χώρα των καγκουρό.

“Είμαι πραγματικά ανυπόμονος για αυτό το αίσθημα στρες και συγκίνησης την ίδια στιγμή. Γι’ αυτό είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος”.

Στα 35 του χρόνια, ο Ελβετός είπε ότι είναι μια μηχανή που βρίσκεται προς το τέλος της. Κάθε φορά που πραγματοποιεί βήματα στο court αυτές τις μέρες, συνειδητοποιεί ότι έχει “γεράσει”.

Σχετικά με το μέλλον του στο παιχνίδι, ο πρώην Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης παραδέχθηκε ότι λαμβάνοντας υπόψιν το στάδιο που έχει φτάσει η καριέρα του, δεν είναι σίγουρος για το αν θα συνεχίσει να παίζει τα επόμενα ένα ή δύο χρόνια. Ωστόσο, υποσχέθηκε να πιέσει τον εαυτό του το τρέχον έτος και να κυνηγήσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. “Θα προσπαθήσω να πιέσω όσο μπορώ για τίτλους φέτος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βαβρίνκα έχει να κερδίσει τίτλο στο Tour των ανδρών από το 2017. Το τελευταίο τρόπαιο που κατέκτησε ήταν στο χωμάτινο τουρνουά της Γενεύης.

Γιάννης Μαύρος

The post Η απόσυρση του Σταν Βαβρίνκα πλησιάζει… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα