Η Αντρέσκου εμπόδιο για την ιστορία!

14:37 7/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Σερίνα Γουίλιαμς διεκδικεί τον ιστορικό 24ο τίτλο της σε Grand Slam, έχοντας ένα δύσκολο εμπόδιο μπροστά της

Την 4η ευκαιρία της να ισοφαρίσει το ρεκόρ όλων των εποχών, των 24ων Grand Slam τίτλων της Μάργκαρετ Κορτ, θα έχει σήμερα η Σερίνα Γουίλιαμς όταν τεθεί αντιμέτωπη (23:00GR-Eurosport) με την 19χρονη Μπιάνκα Αντρέσκου, στον σπουδαίο τελικό του Αμερικανικού Όπεν.

Οι προηγούμενες τρεις συμμετοχές της Αμερικανίδας σε Major

τελικό, δεν στέφθηκαν με επιτυχία και η 37χρονη τενίστρια ψάχνει τον πρώτο της Grand Slam τίτλο ως μητέρα.

Δύο από τις πιο δυνατές τενίστριες στο WTA Tour, θα μονομαχήσουν στο μεγαλύτερο court του κόσμου, το Arthur Ashe σε ένα παιχνίδι που θα μοιάζει περισσότερο με street fight.

Σίγουρα η εμπειρία είναι με το μέρος της Σερίνα Γουίλιαμς, όμως η Αντρέσκου είναι ίσως η μοναδική τενίστρια που μπορεί να κοντράρει σε δύναμη τη σπουδαία Αμερικανίδα πρωταθλήτρια.

Η 19χρονη Καναδέζα, μόλις στην 4η συμμετοχή της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, κατάφερε να προκριθεί στον πρώτο της τελικό και θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κόντρα στη Γουίλιαμς, μετά από αυτή στον τελικό του Rogers Cup στο Μόντρεαλ, πριν μερικές εβδομάδες με απόσυρση (μόλις 4 games παίχτηκαν).

Την άποψή τους για τον μεγάλο τελικό, εξέφρασαν οι δύο προπονητές των φιναλίστ.

Ο Πάτρικ Μουράτογλου που προπονεί τη Γουίλιαμς τα τελευταία χρόνια, είπε: “Η Σερίνα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί αυτή την πίεση. Είναι πολύ καλή όταν το κάνει αυτό. Αν αισθάνεσαι αδύναμος και όχι τόσο δυνατός όσο θα ήθελες, είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις την πίεση. Νομίζω ότι πλέον είναι διαφορετικά, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Τώρα μπορεί να κινηθεί καλύτερα. Αν πρέπει να παίξει ένα μεγάλο ράλι, θα το παίξει. Οπότε, δεν χρειάζεται πανικός αν κάνει κάποια λάθη. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές”

Από την πλευρά του, ο Σιλβέν Μπρουνό, έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Αντρέσκου και τονίζει ότι δεν θα επηρεαστεί από το εχθρικό Arthur Ashe.

“Είναι μια δύσκολη αποστολή. Σίγουρα η πιο δύσκολη αποστολή που έχει εκτελέσει στην πρώιμη καριέρα της. Όμως, είναι πολεμίστρια και μάχεται σκληρά. Είναι έτοιμη να αγωνιστεί. Είμαι βέβαιος ότι θα μπει γερά στα πόδια της στην αρένα. Είναι πολύ σκληρή και δεν φοβάται τίποτα. Κυνηγάει κάθε στόχο. Όσο πιο μεγάλος στόχος είναι, τόσο πιο σκληρή γίνεται”.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Η Αντρέσκου εμπόδιο για την ιστορία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα