Η ανάρτηση του Ναδάλ για την εβδομάδα στο Μπρίσμπεϊν

20:38 5/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ έκανε τον απολογισμό του για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από ένα χρόνο, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Μπρίσμπεϊν γνωρίζοντας την ήττα από τον Τζόρνταν Τόμπσον. 

“Σ’ ευχαριστώ Μπρίσμπεϊν για τη στήριξη”, ανέφερε ο Ναδάλ σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. “Σήμερα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας που θα μπορούσα να κερδίσω,

αλλά όλα τα εύσημα πηγαίνουν στον Τζόρνταν Τόμπσον. ΄Έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο κι έκανε μεγάλα πράγματα. Μπράβο του και πάλι συγχαρητήρια.”

“Δεν είχα την ποιότητα όπως στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, αλλά ακόμα κι έτσι ήμουν σε θέση να κερδίσω στο ματς”, έγραψε ο 37χρονος Ισπανός, ο οποίος έχασε 3 march-points στο 2ο set

Ο Ναδάλ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του στο ίδιο περίπου σημείο που τραυματίστηκε πριν από ένα χρόνο στο Australian Open. “Ένιωσα ότι ήταν στο ίδιο σημείο που έκανα την επέμβαση, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πω κάτι. Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά ένας κουρασμένος μυς. Τις επόμενες ημέρες θα κάνω εξετάσεις. Αν ήταν μόνο αυτό τότε αυτή η εβδομάδα στο Μπρίσμπεϊν ήταν πολύ θετική. Επόμενη στάση Μελβούρνη.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal)

The post Η ανάρτηση του Ναδάλ για την εβδομάδα στο Μπρίσμπεϊν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα