Η αυτοπεποίθηση το κλειδί της επιτυχίας για Kαράτσεφ (vid)

Ο Ασλάν Καράτσεφ διανύει μια τρομακτική περίοδο φορμαρίσματος, αποδεικνύοντας ότι η πορεία του στο Australian Open, μόνο ένα πυροτέχνημα δεν ήταν.

Ο 27χρονος Ρώσος, όντας qualifier έφτασε ως τα ημιτελικά του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, κάτι που δεν περίμενε κανένας στον πλανήτη του τένις, με τη διαδρομή προς τους «4» να είναι εντυπωσιακή.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να μιλήσουν για ένα πυροτέχνημα της πορείας του Ρώσου, ωστόσο ο

ίδιος με τα ερχόμενα τουρνουά τους διαψεύδει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Η κατάκτηση του ATP 500 στο Ντουμπάι ήταν ένα ακόμη μήνυμα από τον Καράτσεφ ότι ήρθε για μείνει στο κορυφαίο επίπεδο. Η τρομακτική βελτίωση και εξέλιξη που βλέπουμε στο παιχνίδι του, ήταν δουλεία ετών και τεράστιας προσπάθειας που κατέβαλλε ο ίδιος βήμα, βήμα.

Πλέον, ο Ρώσος αθλητής φιγουράρει στο Νο27 του κόσμου και ταβάνι δεν δείχνει να υπάρχει για τον ίδιο, αφού παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται ακόμη καλύτερος.

Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας του Καράτσεφ, εστιάζεται στην αυτοπεποίθηση που έχει και βγάζει μέσα στο court, ο 27χρονος τενίστας. Έχει την δυνατότητα να παραμένει ζωντανός σε μεγάλα ράλι, ενώ είναι ικανός και έχει την ποιότητα να οδηγήσει με τα χτυπήματα του έναν πόντο.

Το επιθετικό και κυριαρχικό στυλ που θέλει να επιβάλλει, σε συνδυασμό με το αν μη τι άλλο εξαιρετικό και πάρα πολύ σταθερό backhand του, αποτελούν σημεία αναφοράς στο παιχνίδι του.

Ο ίδιος συνεχίζει να κρατάει χαμηλά τη μπάλα, κάτι που σίγουρα είναι υπέρ του και με την εξέλιξη που αποτυπώνεται μέσα στο court, μπορούμε να πούμε ότι περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες από τον Καράτσεφ.

Στα 27 του, διανύει τη καλύτερη περίοδο της καριέρας του και η αυτοπεποίθηση του είναι σε τέτοιο σημείο, που κάθε παιχνίδι κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο φαντάζει εφικτό να το κατακτήσει μέσα από τη δουλειά και την υπομονή εντός court.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Η αυτοπεποίθηση το κλειδί της επιτυχίας για Kαράτσεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα