Γράφει ιστορία η Λέιλα Φερνάντεζ (vids)

01:32 6/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Λέιλα Φερνάντεζ τρελαίνει κόσμο στο Flushing Meadows. Μετά τη Ναόμι Οσάκα, η 19χρονη απέκλεισε και την Αντζελίκ Κέρμπερ στο US Open και προκρίθηκε στον παρθενικό Major προημιτελικό της καριέρας της.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Νο73 τενίστρια του κόσμου επικράτησε της άλλοτε Νο1 και κατόχου τρίων Grand Slam τίτλων με 4-6, 7-6(5), 6-2 και “κλείδωσε” το σπουδαίο ντέρμπι με την Ελίνα Σβιτολίνα

στην επόμενη φάση.

Φοβερή ανατροπή από την γεννημένη το 2002, Καναδή, η οποία βρέθηκε πίσω με set και break (4-6, 2-4), παρ’ όλα αυτά επέστρεψε και αναδείχθηκε νικήτρια έναντι της 33χρονης Γερμανίδας.

Μέχρι στιγμής, η Λέιλα έχει κερδίσει στο τουρνουά τις Άννα Κόνιου, Κάια Κανέπι, Ναόμι Οσάκα και Αντζελίκ Κέρμπερ και γράφει ιστορία στο γυναικείο ταμπλό.

Με 45 winners ολοκλήρωσε το ματς η “καυτή” Φερνάντεζ, που ήταν εξαιρετική στα ανεβάσματά της στο φιλέ (16/21) και εκμεταλλεύτηκε 5/9 break points.

Από το 2-4 του 2ου set και έπειτα, κέρδισε τα 11 από τα 15 games που παίχτηκαν, σοκάροντας την Κέρμπερ, η οποία για ενάμιση set έδειχνε πως ήλεγχε απόλυτα την αναμέτρηση.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γράφει ιστορία η Λέιλα Φερνάντεζ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γράφει, Λέιλα Φερνάντεζ,grafei, leila fernantez