Γ.Ντιμιτρόφ: “Τέτοια παιχνίδια χρειάζομαι” – VIDEO

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Πιερ Χιουζ Ερμπέρ, στον 2ο γύρο του Monte Carlo Masters, και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε χαρούμενος…

Μπορεί να τα… χρειάστηκε, αλλά τελικά ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ μπόρεσε να βγάλει σε πέρας την αποστολή του στον 2ο γύρο του Monte Carlo Masters και να αποκλείσει τον Γάλλο Πιέρ Χιούζ Ερμπέρ με ανατροπή, παίρνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού.

Εκεί, ο Βούλγαρος Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του Φιλίπ Κολσράιμπερ

με τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας. Μετά την νίκη του επί του Πιέρ Ιγ Ερμπέρ πάντως, εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος που μπόρεσε να βρει… διέξοδο και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος Βούλγαρος:

“Το κλειδί για την νίκη μου ήταν να μείνω στο παιχνίδι μετά την απώλεια του πρώτου σετ και να προσπαθήσω να ανεβάσω τον ρυθμό του παιχνιδιού μου. Δεν ήταν εύκολο, καθώς έπαιζα το πρώτο μου ματς στην χωμάτινη επιφάνεια και μάλιστα κόντρα σε έναν παίκτη που έχει παίξει ήδη μερικούς αγώνες στο χώμα.

Μετά το εναρκτήριο σετ, μάζεψα τα κομμάτια μου, μπόρεσα να μένω περισσότερη ώρα στα ράλι και ξεκίνησα να είμαι πιο αποφασιστικός όσον αφορά στα χτυπήματά μου. Η κίνησή μου στο γήπεδο βελτιώθηκε και έτσι ένιωθα πιο άνετα μέσα στο court.

Ο Ερμπέρ είναι πολύ επιθετικός παίκτης, καθώς δεν σου δίνει μεγάλη “ελευθερίᔨστο παιχνίδι σου, ανεβαίνει πολύ στο φιλέ και δεν ξέρεις πραγματικά τι έχει σκοπό να κάνει στη συνέχεια. Αυτό σίγουρα ήταν ένα στοιχείο το οποίο σε βγάζει εκτός τόπου και χρόνου σε μερικές περιπτώσεις.

Πάντως, είμαι χαρούμενος να παίζω τέτοια παιχνίδια, καθώς με οποιονδήποτε και αν παίξω στην συνέχεια, θα εμφανιστώ σίγουρα έχοντας βρει κάποιον ρυθμό στο τένις μου. Νομίζω πως θα έχω ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι στον επόμενο γύρο, αφού θα έχω ήδη παίξει κάποιες ώρες αγώνα.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γ.Ντιμιτρόφ: “Τέτοια παιχνίδια χρειάζομαι” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα